KITI SE TUĐIM PERJEM Longin se slika ispred novih vrtića za koje nije zaslužan

Zadarski župan Božidar Longin odlučio je i ovaj put koristiti tuđe projekte kako bi se promovirao uoči lokalnih izbora. Kitio bi se tuđim perjem, kako kaže narodna poslovica.

Tako je Longin sa suradnicima posjetio Općinu Jasenice i naslikavao se ispred novog modernog dječjeg vrtića vrijednog 11 milijuna kuna za čiju realizaciju se izborilo općinsko vodstvo na čelu s načelnikom Martinom Baričevićem. Sredstva za vrtić dobivena se velikim dijelom iz EU fondova.

Longin je posjet Jasenicama iskoristio za promoviranje na Facebook stranici Zadarske županije, pa je tako preuzeo zasluge ne samo za vrtić u Jasenicama nego i za sve druge vrtiće u Zadarskoj županiji.

Dakle, općinski načelnici su se godinama mučili da naprave dobar projekt, riješe sve moguće dozvole i dokumente, kandidiraju projekte za EU fondove i razne natječaje ministarstva, da bi dobili novac i izgradili vrtiće, a Longin se pred izbore misli šetati od općine do općine i naslikavati, te se hvaliti tim projektima oko kojih nema zasluga.

Međutim, iz pojedinih općina su najavili da će ga potjerati pojavi li se tamo.

Screenshot_20210325_205254-01