KLAPA INTRADE IMA NOVI HIT “Lipe oči” za nesretno zaljubljene…

Nova pjesma ‘Lipe oči’ nastavak je iznimno suradnje Tomislava Bralića i klape Intrade s istaknutim autorom Vinkom Barčotom koji potpisuje i velike hitove ‘Zalutali pogled’, ‘Ne mogu te prestat jubit’ i ‘Samo za tebe’.

‘Lipe oči’ klapa Intrade prvi put je predstavila publici na prosinačkom koncertu u Ciboni gdje su snimili i spot. Stihove i glazbu potpisuje Vinko Barčot, za aranžman pjesme pobrinuo se Remi Kazinoti, a spot je snimio i montirao Alen Horvatić. 

‘Ne mogu te prestat jubit’ nastavak je ‘Zalutalog pogleda’, sve ono što ide nakon prvog pogleda, sve što se događa u ljubavi i braku, satkano je u toj pjesmi. 

Sljedeća u nizu je ‘Lipe oči’ koja je malo drugačija, no nadamo se da će biti podjednako uspješna. Hvala Vinku i svim autorima koji svoje lijepe pjesme odvajaju za klapu Intrade, kazao je Bralić za  HRT Radio Zadar

Tomislav Bralić i klapa Intrade me svaki put nanovo iznenade, dam im pjesmu, a vrate mi hit. Nadam se da će to biti slučaj i s ‘Lipim očima’. Hvala Remiju na izvrsnom aranžmanu i puno bih volio da zajedno napravimo još koju lipu pjesmu, kazao je Bralić.