Klapa Intrade nastupit će na Festivalu cvijeća u Sv. Filip i Jakovu Klapa Intrade nastupit će na Festivalu cvijeća u Sv. Filip i Jakovu
I ovogodišnja tradicionalna manifestacija Festival cvijeća u Sv. Filip i Jakovu priprema bogat i zanimljiv program za svoje posjetitelje, o čemu će više detalja... Klapa Intrade nastupit će na Festivalu cvijeća u Sv. Filip i Jakovu

I ovogodišnja tradicionalna manifestacija Festival cvijeća u Sv. Filip i Jakovu priprema bogat i zanimljiv program za svoje posjetitelje, o čemu će više detalja znati se uskoro.

Podsjetimo, ova tradicionalna manifestacija uključena je u manifestaciju Zadarske županije ”Dani županije”, a održava se posljednjeg vikenda u mjesecu travnju. Manifestacija se odvija u centru Sv. Filip i Jakova, a okuplja veliki broj izlagača i proizvođača cvijeća te sudionika iz Hrvatske i inozemstva. Obogaćena je raznim sadržajima i etno prezentacijama starih običaja kako našeg kraja tako i iz raznih krajeva Hrvatske.

Uz izložbeni dio manifestacija ima i scenski dio u koji su uključeni polaznici dječjih vrtića zadarske županije, učenici osnovnih škola, kulturno -umjetnička društva, dalmatinske klape i sastavi. Tijekom tri dana trajanja sajma posjetitelji mogu sudjelovati na eko radionicama, prezentacijama, prigodnim savjetovanjima i predavanjima, natjecanjima aranžera, izložbenim i modnim revijama.

U sklopu ove manifestacije, koja se održava 19 godina za redom, u subotu, 27. travnja koncert će održati Tomislav Bralić i klapa Intrade.

sajam cvijeca sv filip i jakov _800x450

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.