Klapa Intrade rasprodala koncert u Šibeniku; Građani jedva čekaju koncert

Popularni Zadrani 4. rujna u 21 sat nastupit će po prvi put u karijeri na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku! Bralić i Intrade u rekordnom su roku rasprodali svoj dugoželjeni koncert na šibenskoj tvrđavi, na lokaciji koja simbolizira dalmatinsku povijest i kulturnu baštinu.

Tijekom svoje karijere nastupili su na brojnim lokacijama, u gradovima, manjim mjestima, na drugim kontinentima, bili na turneji po Americi, Kanadi i Australiji, ali poseban im je gušt nastupiti pred domaćom publikom na znamenitim lokacijama. Tvrđava sv. Mihovila jedna je od rijetkih povijesnih prostora na kojem nisu nastupili u svojem dugogodišnjem stažu.

Tako su u 2020., koja je trebala biti njihov koncertni vrhunac zbog proslave 35 godina karijere, u ovim novim uvjetima tijekom ljeta uspjeli nastupiti u Opatiji, Zadru, Biogradu, Vodicama, Imotskom i Novalji, a sljedeći ih tjedan čeka Šibenik. Za njih je to velik uspjeh jer je situacija zaista nepredvidiva, a svojim su koncertima pokazali da ih je publika željna, kao i oni nje. Bili su jako sretni kad su se bili popeli na ljetnu pozornicu u Opatiji i zapjevali nakon nekoliko mjeseci pauze. A tek publika! Niti kiša nije otjerala sve koji su stigli do Opatije! Bralić Intrade poznati su po tome da vole ono čime se bave i da publika to cijeni. Njihovi su nastupi uistinu lijek za dušu, u potpunosti se daju na pozornici, a publika im to vraća na najbolji mogući način – stalnom podrškom i gromoglasnim pljeskom. Uspjeli su, a to će i dalje neumorno činiti, svoju sreću prenositi na publiku i biti glazbeni vjetar u leđa u nimalo jednostavnoj situaciji u kojoj smo se svi našli.

Koncert planiran za večeras na splitskoj tvrđavi Gripe otkazan je, nažalost, uslijed novih mjera koje su nastupile zbog nastale zdravstvene situacije, a što je dovelo do otkazivanja cjelokupnog programa Teatar pod zvijezdama. Jubilarni 60. Splitski festival donio im je treću nagradu publike za ljetni hit “Ostajem tu“, koji je publika odlično prihvatila i koji ima sve uvjete da “ostane” na set-listi.

Koncert organizira Scardona uz potporu Tvrđave kulture Šibenik, a do nastupa tu je YouTube kanal Scardone, gdje možete pronaći najnovije spotove!