Klapa Kapric iz Zadra osvojila srebro na tradicionalnom Omiškom festivalu Klapa Kapric iz Zadra osvojila srebro na tradicionalnom Omiškom festivalu
Ženska klapa Kapric iz Zadra osvojila je srebro na tradicionalnom 54. Festivalu dalmatinskih klapa Omiš, koji ima dugu i bogatu tradiciju i povijest, te... Klapa Kapric iz Zadra osvojila srebro na tradicionalnom Omiškom festivalu

Ženska klapa Kapric iz Zadra osvojila je srebro na tradicionalnom 54. Festivalu dalmatinskih klapa Omiš, koji ima dugu i bogatu tradiciju i povijest, te su tijekom godina na njemu nastupale najbolje klape.

Članice klape Kapric jako su zadovoljne osvojenom nagradom kao i samim nastupom, te su putem Facebook stranice poručile:

“Nakon svih mogućih i nemogućih nedaća i neizvjesnosti, sinoć u kasnu uru uspele smo se na omišku binu i potpuno opuštene ispivale dušom i srcem i donile kući srebrni štit!
Dok smo se penjale na te sudbonosne daske, nismo mogle znati da će to biti jedan od onih trenutaka koji se pamte cili život. ”

– S ponosom vas obavještavamo da klapa Kapric u finalu omiškog festivala brani zadarske boje – objavile su sinoć članice klape na Facebooku.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.