Klapi Intrade zabranili pjevati, a golišavoj Benićki financiraju kvazi festival u petak!

Vijest da je Stožer civilne zaštite Zadarske županije, na čelu sa Šimom Vickovićem, u posljednji trenutak zabranio nastup klape Intrade u restoranu Stari most razljutila je brojne građane, kao i ugostitelje, koji suosjećaju s vlasnikom restorana Stari most, koji se trudi opstati, a doživljava opstrukcije.

Vlatka Vučić Marasović poslala je danas odgovor u kojem navodi kako je Stožer to učinio radi loše epidemiološke situacije u zemlji i da se ne širi zaraza, iako se u Zadru broj novooboljelih od korona virusa smanjuje i danas ih je bilo šest.

No, dok s jedne strane dožupan Šime Vicković i Stožer zabranjuje nastup našoj najpopularnijoj klapi, koja puni dvorane od preko 10.000 ljudi gdje god se pojavi, s druge strane plaćaju održavanje kvazi duhovnog festivala koji je najavljen za petak u Kazalištu, a koji organizira golišava sredovječna žena Vesna Benić koja se proslavila reklamiranjem međunožja po Facebooku i zastupanjem interesa župana Božidara Longina.

Podsjetimo, ona je pred Hrvatskim novinarskim društvom pokušala ocrniti portal Kalelarga info jer kritički piše o županu Božidaru Longinu, te im je poslala pismo na 800 redaka u kojem kleveće portal.

Dakle, nakon što cijeli dan zgroženi građani komentiraju zabranu koncerta klape Intrade, večeras na vijestima Televizije Diadora smiješi se Vesna Benić i zahvaljuje Zadarskoj županiji i Gradu Zadru jer su financirali festival na koji ona u petak dovodi glazbenike za koje nitko nikad nije čuo.

Zadarska nadbiskupija odbila je financirati i sudjelovati u ovako nečemu, ali zato župan Longin i njegov zamjenik Šime Vicković sredovječnoj Vesnu koja po Facebooku objavljuje slike međunožja plaćaju nekakav kvazi festival, dok istovremeno zabranjuju nastupe klapi Intrade.

Adio pameti.

Vesna Benić _800x415