Klarić: Angelo Žilić iznosi laži o koaliciji HSP AS sa Srbima kako bi sebe promovirao

Nakon što je županijski vijećnik Angelo Žilić objavio priopćenje za javnost u kojem navodi kako je licemjerno što predsjednica Gradskog odbora HSP AS, Miranda Jamnicki, govori protiv cajki i nastupa srpskih folk pjevača dok su istovremeno u koaliciji sa četničkim SDSS-om u Skupštini Zadarske županije, reagirao je županijski vijećnik HSP Ante Starčevića, Nenad Klarić.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti u nastavku.

“Ovim putem kao županijski vijećnik HSP AS demantiram navode g. Angela Žilića i stranke  Hrvatsko bilo – rekao je Nenad Klarić – POLITIČKO LICEMJERSTVO NE POZNAJE GRANICE

“Za one koji ne misle svojom glavom reče:

“Blejahu protiv sebe ” ; to se odnosi i na one koji narodu ne kažu istinu, koji ga nastoje zaglupiti, dok sami služe tuđincima protiv svog naroda.

Dr. Ante Starčević se upotrebljavao za političke i društvene pokvarenjake.

Najveći problem ujedinjenja hrvatske desnice upravo je primjer novoosnovane političke stranke na hrvatskoj političkoj sceni “Hrvatsko bilo” širenje laži, samoisticanje i ego koji proizlazi iz te stranke. Vrijeđati radi samoisticanja, širiti laž i posrnulu demagogiju je problem krajnjeg ujedinjenja hrvatske desnice. Kako objasniti, dragi Angelo, laži koje si plasirao da je HSP-AS u koaliciji sa SDSS ? HSP-AS je samostalna stranka i nije u koaliciji sa nijednom strankom u zadarskoj županiji. A hoćemo li  u koaliciju sa nekom strankom, to će odlučiti vjerni članovi HSP-AS.” – poručio je Klarić.