KLIKNITE I IZRAZITE SVOJ STAV U ANKETI: S kim bi MOST trebao koalirati? KLIKNITE I IZRAZITE SVOJ STAV U ANKETI: S kim bi MOST trebao koalirati?
  Nakon što su rezultati izbora i službeno objavljeni, postalo je jasno da ni jedna od dvije najveće stranke u Hrvatskoj, dakle... KLIKNITE I IZRAZITE SVOJ STAV U ANKETI: S kim bi MOST trebao koalirati?

[yop_poll id=”8″]

 

Nakon što su rezultati izbora i službeno objavljeni, postalo je jasno da ni jedna od dvije najveće stranke u Hrvatskoj, dakle ni HDZ ni SDP, neće moći formirati vladu bez da prethodno dogovore koaliciju s Mostom, koji je osvojio nevjerojatnih 19 mandata.
Božo Petrov je odmah po proglašenju neslužbenih rezultata najavio kako će koalirati s onim tko bude spremniji provoditi tražene reforme, te da će nakon razgovora s obje stranke donijeti odluku.
U anketi portala Kalelarga info postavili smo pitanje građanima – s kim bi Most trebao koalirati.

Kliknite na jedan od ponuđena tri odgovora, te tako izrazite svoje mišljenje.

  • Zvonko

    9. studenoga 2015. #1 Author

    Moje mišljenje je da bi MOST bio idealan partner SDP-u jer obadvije struke izražavaju želju za promjenom na bolje, slažem se i sa tim da se riječ MOST-a mora i treba poštzovat kroz cijeli mandat ne samo na početku mandata, jer u HR mora doći do zaokreta, u HR mora doći do te mjere da se zakonom mora propisat ko plaća da do tada mora uplatit a ne samo d adžava svoje potražuje uz opomene i kamate neg tako i da radnik svoje potraživanje dobije do odredjenoga datuma, da se proizvođača koji plaća porez unaprijedi i potpomogne ne samo kreditom kojeg mora vratit triput više neg da ga se poštuje ako redovno uplaćuje dažbine državi da država stoji iza njega a ne samo da država svoje dobije a kako će on proći nebitnoje, potrebno je u turusstičkim mjestima uvest reda da se neplaća ogroman novac a hotelijeri nemaju u sobama utičnicu za struju rezervnu ili u kupaonama(pišem jer sam osobno doživio), jednostavno treba zaokret ili Reforma, HDZ se bori za mandat samo da svojim lopovima produži vjek na slobodi u Karamarku koji za vrijeme SDP-a nije zavrijedio radom 10 kuna a naplatio je 4 četri godine 960 000 kn , Sabor mora donijet odluku ko nedodje za godinu dana neopravdano 6 dana na posao OTKAZ, a ne kao Karamarko 5 dana nije radio za HR uvjek je hodao i pisao plaće a nigdje nije privređivao. to treba uvest radio zaradio nije radio nije nije ni zaradio .

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.