KLIZALIŠTE NA FORUMU OTVORENO DO 17. SIJEČNJA Zabavite se još koji dan… KLIZALIŠTE NA FORUMU OTVORENO DO 17. SIJEČNJA Zabavite se još koji dan…
Doživite zimski ugođaj na Klizalištu Forum koje i ovaj tjedan ima bogati program. Od ponedjeljka do petka na klizalištu se u jutarnjim satima odvija... KLIZALIŠTE NA FORUMU OTVORENO DO 17. SIJEČNJA Zabavite se još koji dan…

Doživite zimski ugođaj na Klizalištu Forum koje i ovaj tjedan ima bogati program.

Od ponedjeljka do petka na klizalištu se u jutarnjim satima odvija škola klizanja tako da je klizalište za građanstvo otvoreno od 11 sati. Prijave i više informacija možete dobiti na blagajni klizališta ili na info mobitel: 091 62 00 078.

Jučer je četrdesetak djece podijeljeno u dvije grupe uspješno završilo petodnevnu školu klizanja na Klizalištu Forum. Za uspomenu kući nose diplome!

Manja grupa djece koja su ranije naučila klizati sa trenericom Vedranom uvježbava plesnu koreografiju na ledu.

Dobra se zabava na klizalištu produžuje u večernje sate! Nakon večeri domaćeg rock and rolla i disco ice večeri u petak, večeras od 20 do 23 sata kliže se uz glazbu iz filmova Quentina Tarantina!

Klizalište Forum raditi će do 17. siječnja pa se i za idući tjedan možete prijaviti za školu klizanja ili priključiti plesnoj grupi! Dođite i zabavite se na Klizalištu Forum!

Više informacija na blagajni klizališta ili na info: 091 62 00 078.

Svakim radnim danom od 14 do 15 sati na klizalištu se odvija tečaj plesa na ledu kojem se možete priključiti uz najavu!

Opet Vam pripremamo mala iznenađenja, dođite i zabavite se na Klizalištu Forum u Zadru!

Klizalište Forum bit će otvoreno do 17. siječnja 2016. godine, do kad traje i manifestacija Đir po gradu.