KNEZ NA JANJETINI A kad treba raditi onda je na bolovanju i u strahu od korone KNEZ NA JANJETINI A kad treba raditi onda je na bolovanju i u strahu od korone
Ratko Krstinić, gradski vijećnik SDP-a Grada Biograda na moru, poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti, a tiče se načina rada gradonačelnika Ivana... KNEZ NA JANJETINI A kad treba raditi onda je na bolovanju i u strahu od korone

Ratko Krstinić, gradski vijećnik SDP-a Grada Biograda na moru, poslao je priopćenje za javnost koje objavljujemo u cijelosti, a tiče se načina rada gradonačelnika Ivana Kneza, kojeg zadnjih godinu dana nema vidjeti u javnosti jer je na bolovanju. Krstinić je medijima poslao fotografiju na kojoj Knez uživa u jelu i piću.

U nastavku objavljujemo priopćenje:

“Sjednica Gradskog vijeća Grada Biograda na moru sazvana je za 7. kolovoza 2020. godine  ponovo u obliku video sjednice. Koliko  zaista ima smisla da vijećnici ne mogu demokratski participirati u donošenju bitnih točaka, kao što je izglasavanje  rebalansa proračuna Grada? Vlast očito ima namjeru osujetiti bilo kakvu izravnu kritiku.
Nedopustivo je da gradonačenik uzima sebi ovlasti u donošenju odluka, ničim opravdanih, kako bi spriječio  vijećnike u normalnom radu. Osobito iz razloga jer postoje svi uvjeti za normalno održavanje sjednice. U vrijeme parlamentarnih izbora, kad su restrikcije bile puno ozbiljnije, gradonačelnik Knez, u društvu svojih prijatelja i istomišljenika blaguje u jelu bez maske i on- line druženja.
U čemu je tajna?”
Ratko Krstinić
gradski vijećnik SDP-a Grada Biograda na moru