Knežević: “Vratili smo Mercedes i ispričavam se građanima i Dukiću” Knežević: “Vratili smo Mercedes i ispričavam se građanima i Dukiću”
Predsjednik Hrvatskog nogometnog kluba Zadar, Damir Knežević, poslao je priopćenje koje objavljujemo u cijelosti. “Ovim putem se želim ispričati građanima Zadra, Gradskoj upravi i... Knežević: “Vratili smo Mercedes i ispričavam se građanima i Dukiću”

Predsjednik Hrvatskog nogometnog kluba Zadar, Damir Knežević, poslao je priopćenje koje objavljujemo u cijelosti.

“Ovim putem se želim ispričati građanima Zadra, Gradskoj upravi i gradonačelniku Dukiću zbog neugodnosti koje je izazvao najam vozila namijenjenog voditelju omladinske škole i ovim putem obavijestiti cijelu javnost kako je vozilo vraćeno. Smatrali smo da se radi o dobrom poslu za klub s obzirom na to da je najveći dio troška najma tog vozila bio pokriven od strane sponzora, no očito smo poslali pogrešnu poruku zadarskoj javnosti. Dok god se klub, najvećim dijelom financira iz gradskog proračuna za nas trebaju vrijediti jednaka pravila kao i za sve druge korisnike proračunskih sredstava. Svjesni javnih trauma koje su izazvale financijske malverzacije u zadarskom nogometu prethodnih desetljeća, klub vodimo maksimalno transparentno i bez financijskih dubioza. Naš fokus je na kadrovskom i infrastrukturnom jačanju omladinske škole zbog čega smo i dobili podršku Grada te pripremi kluba za ulazak strateškog partnera. Žao mi je zbog pogrešne odluke i poruke koju smo poslali. Još jednom se ispričavam i obvezujem da ću napraviti sve kako bismo u narednom periodu dodatno osnažili klub, uspostavili dugoročno održiv model upravljanja i napredovanja kluba na zadovoljstvo djece, roditelja i svih građana grada Zadra.

 

Damir Knežević

Predsjednik

 

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.