Koalicija ‘Srcem za Zadar’ predala izborne liste; Pozvali građane da izađu na izbore! Koalicija ‘Srcem za Zadar’ predala izborne liste; Pozvali građane da izađu na izbore!
Koalicija “Srcem za Zadar” predala je danas točno u podne svoje kandidacijske liste. Okupljenim novinarima ukratko se obratio Zlatko Marasović, kandidat za župana Zadarske... Koalicija ‘Srcem za Zadar’ predala izborne liste; Pozvali građane da izađu na izbore!

Koalicija “Srcem za Zadar” predala je danas točno u podne svoje kandidacijske liste.

Okupljenim novinarima ukratko se obratio Zlatko Marasović, kandidat za župana Zadarske županije.

“Skupili smo više nego dovoljan broj potpisa. Jedino što želim na ovim izborima je da izlaznost bude veća, jer ako izlaznost bude kao na prošlim lokalnim izborima onda će takvi biti i rezultati. Pozivamo građane da izađu na izbore i da izraze svoju želju za promjenama, kazao je Marasović.

Marasović _800x415-01

Nakon njega, okupljenim novinarima obratio se kandidat za gradonačelnika, Marko Vučetić.

“Pozivam građane da izađu na izbore i da ih ne promatraju kao nešto što je odvojivo od njih, nego kao nešto što je kreirano njihovom voljom. Kao što je njihova volja kreirala našu uspješnu kandidaturu, tako će i njihova nepredvidljiva i slobodna volja kreirati budućnost grada Zadra u slijedeće četiri godine. Imajmo na umu da ovi izbori nisu samo komunalni izbori, riječ je o izborima koji su epohalni, kazao je Marko Vučetić

Gaši 800x415-01

Nakon što se poveo razgovor o kupnji linearnog akceleratora, svoj komentar dao je i Erol Gaši.

“Sramotno je da je kupnja linearnog akceleratora tema baš pred izbore u lokalnoj kampanji. Znači, 30 godina nešto nemamo, a imamo novce za mercedes za NK Zadar, i baš u lokalnoj kampanji pojavio se odjednom premijer koji daje aparat za zračenje. Toga smo se već nagledali i kod gradnje škole na Novom Bokanjcu koja je u predizbornom programu HDZ-a od 2005. godine, a onda smo u 2021. godini došli do toga da dignemo kredit i prepustimo upravljačka prava Crkvi. Ni danas ne znamo koliko će se djece uopće upisati u tu školu, a po našim informacijama na predupisu je bilo 19 djece. To je politika HDZ-a i politika premijera Plenkovića, to je politika Branka Dukića: jedino je bitno obećavati u kampanjama. Kad će nešto doći, to je manje bitno. I to svi dobro znamo jer to gledamo 30 godina i za to vrijeme naši mladi iseljavaju, napustili su Zadar i Zadarsku županiju, a oni će nam prodavati kako je Zadar uspješan i kako je Zadarska županija uspješna i idealna za život. Jest, hadezeovcima.” – poručio je Gaši.

koaliciju 800x415-01