KONTRA MILANOVIĆA Komadina dobio podršku predsjednice zadarskog Županijskog odbora SDP-a KONTRA MILANOVIĆA Komadina dobio podršku predsjednice zadarskog Županijskog odbora SDP-a
Predsjednica Županijskog odbora SDP-a Zadarske županije, Renata Sabljar Dračevac, dala je podršku Zlatku Komadini, koji se kandidirao za predsjednika SDP-a. Ovo nije iznenađujuće s... KONTRA MILANOVIĆA Komadina dobio podršku predsjednice zadarskog Županijskog odbora SDP-a

Predsjednica Županijskog odbora SDP-a Zadarske županije, Renata Sabljar Dračevac, dala je podršku Zlatku Komadini, koji se kandidirao za predsjednika SDP-a.

Ovo nije iznenađujuće s obzirom da se zna da je Sabljar Dračevac bila u nemilosti Zorana Milanovića nakon što se usprotivila progonu bivšeg ministra Slavka Linića.

Tada je jasno rekla da nije u redu stvarati hajke i na takav način izbacivati članove stranke.

Posljedice tog čina osjetila je nedavno na parlamentarnim izborima, kada su je, unatoč važnoj funkciji koju obnaša, pozicionirali na samo dno izborne liste.

No, bez obzira na to, osvojila je visok broj glasova, približan broju koji je osvojila visokopozicionirana na listi Sabina Glasovac.