KONCERT 2CELLOS U ZADRU Uveličat će utrku Wings for Life! KONCERT 2CELLOS U ZADRU Uveličat će utrku Wings for Life!
U nedjelju 8. svibnja starta najveća utrka u Hrvatskoj, koja je još prije dva tjedna rasprodana s čak 7000 trkača. Po treći put Zadar... KONCERT 2CELLOS U ZADRU Uveličat će utrku Wings for Life!

U nedjelju 8. svibnja starta najveća utrka u Hrvatskoj, koja je još prije dva tjedna rasprodana s čak 7000 trkača. Po treći put Zadar je domaćin utrke koja u istom trenutku starta na 34 lokacije diljem svijeta. Spektakularni start utrke uveličat će hrvatske i svjetske zvijezde 2CELLOS, koji će svojom izvedbom dati veličanstvenu uvertiru u ovaj jedinstveni globalni sportski događaj.

Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznati kako hrvatskoj tako i svjetskoj publici pod imenom 2CELLOS, svijet su već odavno zarazili nevjerojatnim izvedbama hitova na svojim violončelima. Nakon velike američke turneje, ovaj dvojac upravo kreće obilaziti Europu, no prije velikog koncerta u Veroni Luka i Stjepan stići će u Zadar kako bi uveličali spektakularnu utrku Wings for Life World Run.

Utrka počinje u 13:00 sati po našem vremenu, a prenosit će ju uživo nekoliko desetaka televizija diljem svijeta. Od 12:30 prijenos iz Zadra možete pratiti na Novoj TV te cijelu utrku na portalu dnevnik.hr.