Koncert Gorana Karana u Arsenalu – 9. ožujka! Koncert Gorana Karana u Arsenalu – 9. ožujka!
09.03.2018. s početkom u 21,00 sati, na pozornicu Ilirijinog Arsenala dolazi omiljeni hrvatski vagabundo poznat po brojinim hitovima, ulogama u mjuziklima i zavidnoj internacionalnoj... Koncert Gorana Karana u Arsenalu – 9. ožujka!

09.03.2018. s početkom u 21,00 sati, na pozornicu Ilirijinog Arsenala dolazi omiljeni hrvatski vagabundo poznat po brojinim hitovima, ulogama u mjuziklima i zavidnoj internacionalnoj karijeri – Goran Karan s svojim Vagabundo bendom.

Posjetitelji koncerta uživat će u poznatim hitovima ali i opernim arijama koje Goran Karan izvodi na prepoznatljiv način iskazujući svoje glasovne kvalitete. Ovo će biti njegov prvi nastup u prekrasnom interijeru Arsenala. Muzičar čiji je stil teško svrstati u bilo koji okvir osim onog univerzalnog, mediteranskog, samostalni je izvođač još od kraja devedesetih godina. Karijeru je započeo pjevajući u nekoliko različitih rock bendova, u svakom ostavljajući vlastiti, prepoznatljiv muzički pečat.

Goran Karan je dobitnik najprestiznijeg hrvatskog muzickog priznanja “Porin” i to u tri kategorije: za “Najbolji album zabavne muzike”, za “Najbolju mušku vokalnu interpretaciju” i “Najbolju vokalnu saradnju”, duet sa Oliverom Dragojevićem.

Tokom svoje karijere ostvario je saradnju sa brojnim muzičarima, pomenimo samo neke od njih: Zdenko Runjić, Oliver Dragojević, Kemal Monteno, Rajko Dujmić, Arsen Dedić i mnogi drugi.

Na koncertu u Arsenalu publika će moći uživati u pjesmama iz svih faza dugogodišnje Karanove karijere, od kojih izdvajamo: Lipa si lipa, Ostani, Tu non llores mi querida, Vagabundo, Prozor kraj djardina, Jubin te jubin, Kazna mi je što te ljubim i najnoviji Moja košulja.

Bit će ovo zasigurno još jedna nezaboravna večer u Arsenalu, stoga svi oni koji žele dobru pjesmu uz romantične hitove neka požure po svoje ulaznice i obraduju svoju ljepšu polovicu za njihov dan!

Ulaznice po cijeni od 80,00 kn za parter i 100 kn za vip premium možete kupiti u Arsenalu od 09.00- 15.00 h (pon-pet), sub 09.00- 12.00h.

Parter ulaznice mogu se također kupiti preko sustava Ticketshop.hr.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.