KONCERT NA RIVI Klapa Cambi oduševila publiku u Biogradu KONCERT NA RIVI Klapa Cambi oduševila publiku u Biogradu
U sklopu najvećeg događanja na području cijele Hrvatske u sektoru ribarstva – međunarodnog sajma ribarske opreme, strojeva te promocije ribe i plodova mora pod... KONCERT NA RIVI Klapa Cambi oduševila publiku u Biogradu

U sklopu najvećeg događanja na području cijele Hrvatske u sektoru ribarstva – međunarodnog sajma ribarske opreme, strojeva te promocije ribe i plodova mora pod nazivom International Fishing Expo, u petak 27. svibnja na biogradskoj rivi održan je i cjelovečernji koncert klape Cambi iz Kaštel Kambelovca. „Klapa Cambi je broj 1 klapa u Hrvatskoj, jedva smo dočekali njihov dolazak, ova pozornica večeras je vaša i njihova!“, najavila je ih Branka Pelicarić, novinarka BnM radija, a od početka do kraja koncerta klapa je i te kako opravdala povjerenje brojne biogradske publike.
Koncert su započeli s „Izgubljeno blago“ te nastavili nizati hitove „Kad mi dođeš ti“, „Lipoto moja“, „Kriva karta“, „Moreš li razumit“, „Triban te“. U spomen na kantautora i prijatelja klape Arsena Dedića otpjevali su „Tamo da putujem“.
Za sve koji vole more, riječi su kojima su najavili poznatu pjesmu koja je proslavila Meri Cetinić  „More“, a sad ćemo malo o kamenu, nastavili  su i u nizu otpjevali „Kamenu“, „Od zipke do križa“, „Ne more mi bit“.

BIOGRAD
Uslijedio je lagani dalmatinski blues kroz izvedbu „Plime ljubavi“, „Jedna rič“, „Da te mogu pismom zvati“, „Ne diraj moju ljubav“, „Popucale rebatine“, „Triban te“, „Neprolazna“. „Sad kada došla si“ i „Vilo moja“ ostavili su za kraj gotovo dvosatnog koncerta u kojem je uživala brojna biogradska publika, tim više što je za publiku ulaz bio slobodan!
Biogradska riva oživjela je rasplesanim parovima, djecom, osvijetljena uključenim mobitelima i kamerama za snimanje koncerta, a s palube jahte „Nada“ Ilirije d.d. neki sretnici su imali još najbolji pogled na koncert, atmosferu, šušur, jedinstven doživljaj klapskog pjevanja vrhunskih profesionalaca.

Gordana Šarić

DDD