Koncert Željka Joksimovića održat će se 4. studenoga na Višnjiku

U subotu, 4. studenoga 2023., u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, nastupit će jedan od najpopularnijih regionalnih glazbenika – Željko Joksimović.
 
Ovaj nvrhusnki glazbenik, multiinstrumentalist i miljenik žena s godinama je stekao kultni status u glazbenom svijetu, što je potvrdio nedavnim koncertima u varaždinskoj Areni te u Križankama u Ljubljani. Premda dugo nije izbacio vlastitu pjesmu, njegovi bezvremenski hitovi i izvanredni glazbeni talent i dalje privlače tisuće obožavatelja pa je Joksimović bez problema napunio spomenuta dva rujanska koncerta, a i zagrebačka Arena, u kojoj će Željko nastupiti tjedan dana nakon Zadra, skoro je rasprodana.
 
Joksimović je srpski pjevač, skladatelj, tekstopisac i multiinstrumentalist. Jedan je od najuspješnijih srpskih glazbenika, a poznat je i širom regije. Karijeru je započeo još kao tinejdžer svirajući klavir i violinu u raznim orkestrima i bendovima, nakon čega je počeo surađivati s poznatim izvođačima u Srbiji. Ulaznice za koncert možete preko sustava Eventim.hr ili Adriaticket.hr.