Koncerti Bebeka, Halida i Zečića u srpnju na prostoru konobe Kamen u Crnom

Na području konobe Kamen u Crnom u srpnju bi se trebalo održati 3 koncerta – Željko Bebek, Halid Bešlić i Dražen Zečić. Evo što su najavili organizatori:

“Dragi naši prijatelji i svi vi koji ćete to tek postati,
s velikim zadovoljstvom i s puno optimizma najavljujemo tri velika koncerta s kojim ćemo pokušati vratiti barem nešto od vašeg zabavnog života kojeg ste izgubili u proteklih godinu dana. Sama organizacija bit će na zavidnom nivou, počevši od organizirane autobusne linije Kolodvor-Konoba-Kolodvor, osiguranog parkinga za naše VIP goste i mnoge druge, profesionalna pozornica, light show, vrhunski razglas, mnogo pirotehničkih iznenađenja, osiguranje, vrhunsko osoblje…
O izvođačima ne trebamo puno govoriti, jer se o njima sve zna, ali o nama možemo reći dvije-tri rečenice.

Konoba Kamen nalazi se u mjestu Crno, ZADAR. Zbog situacije koja nas je sve skupa zadesila, čekali smo s našom objavom sve dok nismo prikupili sve informacije, mišljenja i pričekali rezultate testiranja drugih država koje su organizirale Covid koncerte u zatvorenim prostorima, gdje se na kraju zaključilo da koncerti nisu opasni za širenje virusa, odnosno statistika je pokazala da na 1000 ljudi imamo jednu osobu koja je dobila blaže simptome. Lokacija na kojoj će se održati koncerti proteže se na 10 000 metara kvadratnih, a maksimalan broj uzvanika bit će 2000, što znači 1 osoba na 5 metara kvadratnih i sve na otvorenome. Naš tim će se pridržavati svih naputaka koje će propisati Nacionalni stožer RH ??
U slučaju, ne daj Bože, otkazivanja koncerta zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta ili drugog opravdanog razloga, iznos ulaznice će vam biti vraćen ili možete iskoristiti ulaznicu za novi datum koncerta. Kartu možete kupiti preko http://www.bit.ly/konobakamen ili na prodajnim mjestima diljem Hrvatske koja su navedena u komentaru ispod posta.

Za sve ostale informacije, javite nam se u inbox našeg Facebooka, Instagrama ili na broj 091 556 2653.

Vratimo život na staro normalno ?