KONCERTI ZA PAMĆENJE Grdović oduševio Hrvate u Australiji! KONCERTI ZA PAMĆENJE Grdović oduševio Hrvate u Australiji!
Popularni zadarski pjevač Mladen Grdović privodi kraju uspješnu turneju po Australiji. Prvi koncert održao je 21. siječnja u Perthu, a uslijedili su nastupi u... KONCERTI ZA PAMĆENJE Grdović oduševio Hrvate u Australiji!

Popularni zadarski pjevač Mladen Grdović privodi kraju uspješnu turneju po Australiji. Prvi koncert održao je 21. siječnja u Perthu, a uslijedili su nastupi u velikim dvoranama u Adelaideu, Sydneyu, Canberri, Melbourneu itd…

Grdović je, kao što je poznato, jedan od naših najpopularnijih izvođača u Australiji i Canadi, kamo je na turneje odlazio gotovo svake godine od samih početaka karijere.

Svi koncerti koje je do sada održao bili su iznimno dobro posjećeni, a publika je uživala u njegovim hitovima poput “Tu je moj dom”, “Dalmatinac sam” i mnogim drugim.

Slijede još dva koncerta, 10. veljače u Melbourneu i 11. veljače u Sydneyu, a nakon toga vraća se u Hrvatsku, gdje ga već 18. čeka nastup na maškarama u Crikvenici.

Ovu godinu Grdović je započeo radno i ozbiljno, te tako pokazao da nije pokleknuo pred problemima koji su ga pratili lani, što raduje njegovu publiku, kojoj ima još mnogo toga za pružiti.

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.