KORAK DO SMRTI Zastrašujuća dječja igra po krovu bazena! KORAK DO SMRTI Zastrašujuća dječja igra po krovu bazena!
Opasna igra na zdanju zatvorenog plivališta razlog je zbog kojeg iz Uprave ŠC Višnjik d.o.o. pozivaju roditelje, stanare obližnjih zgrada i djecu na suradnju... KORAK DO SMRTI Zastrašujuća dječja igra po krovu bazena!

Opasna igra na zdanju zatvorenog plivališta razlog je zbog kojeg iz Uprave ŠC Višnjik d.o.o. pozivaju roditelje, stanare obližnjih zgrada i djecu na suradnju i oprez.

“Prije desetak dana građani su nam dojavili da se dvije djevojčice penju po strmom dijelu zatvorenog plivališta. Dostavljene su nam i fotografije koje izgledaju zastrašujuće. Djevojčice u njihovoj opasnoj tobogan igri od teške nesreće dijeli samo jedan krivi korak. Promptno smo pojačali nadzor, često obilazili sporno područje, sve u želji da spriječimo ovakvu igru.

Nažalost, jučer su naši djelatnici zatekli tri djevojčice kako se penju po roletama bazena.

Ovom prilikom upozoravamo djecu na opasnost kojoj se izlažu i roditelje da obrate pozornost na kretanje i radnje svoje djece. Susjede molimo da budu naši suradnici i da nam dojave slične radnje. Od ovakvih događaja ne možemo okretati glavu, učinimo sve da se tragedija izbjegne.” – apeliraju iz Uprave ŠC Višnjik d.o.o.

downloadfile-39-1600x1200 IMG-20160426-WA0003