Korona virusom zarazio se i zadarski epidemiolog dr. Alan Medić Korona virusom zarazio se i zadarski epidemiolog dr. Alan Medić
Tijekom jutra pozitivan nalaz na koronavirus dobio je i voditelj Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Zadar dr. Alan Medić. Simptome je osjetio... Korona virusom zarazio se i zadarski epidemiolog dr. Alan Medić

Tijekom jutra pozitivan nalaz na koronavirus dobio je i voditelj Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Zadar dr. Alan Medić.

Simptome je osjetio sinoć  te je jutrošnje testiranje pokazalo pozitivan nalaz na COVID-19. Izolaciju će provesti na kućnoj adresi te nastaviti raditi od kuće.

„Osjećam se uglavnom dobro, a simptome, odnosno blagu temperaturu, dobio sam sinoć i imam  je i sad. Izuzetno sam oprezan od početka epidemije i uvijek sam na distanci s ljudima, osim kad uzimam briseve, tako da pretpostavljam da sam se unatoč dobroj zaštiti najvjerojatnije zarazio obavljajući posao na terenu. Osim članova obitelji, nemam drugih kontakata koji će trebati ići u samoizolaciju, jer se cijelo vrijeme pridržavam preporučenih mjera.“- rekao je dr. Alan Medić.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.