KOŠARKAŠI RUŽIĆ, POPOVIĆ, BANIĆ… Pozivaju na Doğuş Basketball tournament KOŠARKAŠI RUŽIĆ, POPOVIĆ, BANIĆ… Pozivaju na Doğuş Basketball tournament
Hrvatski košarkaši Tomislav Ružić, Marko Popović, Fran Pilepić, Luka Babić i Marko Banić pozivaju na najjači europski košarkaški pripremni turnir Zadar Doğuş Basketball Tournament,... KOŠARKAŠI RUŽIĆ, POPOVIĆ, BANIĆ… Pozivaju na Doğuş Basketball tournament

Hrvatski košarkaši Tomislav Ružić, Marko Popović, Fran Pilepić, Luka Babić i Marko Banić pozivaju na najjači europski košarkaški pripremni turnir Zadar Doğuş Basketball Tournament, koji se u Zadru održava od 24. do 27. rujna. Uspješni sportaši koji su svoj talent, osim u domaćim, dokazali i u cijenjenim europskim košarkaškim klubovima, s oduševljenjem pozdravljaju održavanje ovog prestižnog turnira, koji Zadar ponovno vraća na zasluženo mjesto u središte europske košarke.

“Turnir poput ovog velika je promocija Hrvatske i Zadra. Neke od najboljih momčadi današnje košarke u Europi izabrale su Zadar za svoju pripremnu bazu. Pozivam sve da dođu i vide ovaj spektakl u našem gradu!” – izjavio je Tomislav Ružić.

Drugo izdanje turnira održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, a u Hrvatsku dovodi neke od najboljih momčadi Europe. Finalist ovogodišnje završnice Eurolige – grčki Olympiakos u Zadar dolazi po prvi puta, kao i njemački Bayern te beogradska Crvena zvezda, a za pobjednika prestižnog turnira borit će se i prošlogodišnji pobjednik Fenerbahçe, turska Darüşşafaka te domaćin Zadar.

“Košarkaški velikani u pripremnoj fazi zasigurno će dati najbolje od sebe, kako bi vidjeli s čime raspolažu u idućoj sezoni. Zadar je, kao hrvatska prijestolnica košarke, pravo mjesto za ovakav susret. Vjerujem kako će iz godine u godinu ovaj turnir rasti! Nadam se da će odaziv publike biti velik te da pravi ljubitelji Zadra jedva čekaju vidjeti ovako velike ekipe u svojoj dvorani!” – izjavio je Marko Banić.

Kao jedna od popratnih atrakcija je i turnir u basketu, koji će se održati na zadarskom Forumu, a pobjednik će, uz vrijedne nagrade, imati i čast suprotstaviti se euroligaškim igračima u atraktivnim košarkaškim disciplinama zakucavanju i šutiranju trica, uoči same finalne utakmice. Ususret turniru 23. rujna u dvoravni Krešimir Ćosić koncert će održati regionalna pop diva Severina i najpopularniji grčki pjevač Antonis Remos.

Više informacija o turniru možete pronaći na službenoj web stranici: www.s-event.hr, dok se ulaznice za turnir i koncert mogu se kupiti na: www.ticketshop.hr.

 

Foto: Iva PERINČIĆ