KRAJ POPULARNOG NOĆNOG KLUBA Nadamo se da ćete Hitch pamtiti po lijepim uspomenama! KRAJ POPULARNOG NOĆNOG KLUBA Nadamo se da ćete Hitch pamtiti po lijepim uspomenama!
Početkom siječnja svoja vrata zauvijek je zatvorio popularni noćni klub Hitch bar, nakon što je uspješno organiziran doček Nove godine koji je ujedno predstavljao... KRAJ POPULARNOG NOĆNOG KLUBA Nadamo se da ćete Hitch pamtiti po lijepim uspomenama!

Početkom siječnja svoja vrata zauvijek je zatvorio popularni noćni klub Hitch bar, nakon što je uspješno organiziran doček Nove godine koji je ujedno predstavljao svojevrstan oproštaj s posjetiteljima.

Vodstvo kluba objavilo je i prigodnu poruku na Facebook stranici.

“Hitch bar je ovim dočekom, kao sto mnogi vec znaju, zatvorio svoja vrata i odlazi u povijest zadarske klupske scene.
Nadamo se da ste u ovih 5 godina imali sretnih i zabavnih trenutaka u Hitchu, puno ispijenih kavica i ćakulica, puno ludih provoda, koncerata, ludih noći, nadamo se da smo svima u ovih 5 godina uljepšali i napravili trenutke ljepšima…nadamo se da ćete svoj omiljeni klub pamtiti samo po lijepim i dobrim uspomenama, jer mi vas sigurno hoćemo jer da nije bilo vas, nebi ni nas.
Zahvaljujemo se još jednom svima od srca na ukazanih pet godina povjerenja, hvala vam na svemu i vidimo se uskoro u nekoj novoj dimenziji.” – poručili su iz Hitch bara.

Podsjetimo, portal Kalelarga info je već pisao o tome kako će se objekt renovirati, te će na tom mjestu biti prekrasan restoran i nešto drugačiji noćni klub.