Kreirana je i tiskana nova promotivna brošura Turističke zajednice općine Bibinje Kreirana je i tiskana nova promotivna brošura Turističke zajednice općine Bibinje
Turistička zajednica općine Bibinje predstavila je novi dizajn već poznatog brand identiteta Visit Bibinje. Kreirana je i tiskana nova promotivna brošura u kojoj se... Kreirana je i tiskana nova promotivna brošura Turističke zajednice općine Bibinje

Turistička zajednica općine Bibinje predstavila je novi dizajn već poznatog brand identiteta Visit Bibinje.

Kreirana je i tiskana nova promotivna brošura u kojoj se na nešto više od tridestak stranica mogu pronaći sve potrebne informacije za kvalitetan odmor. 

Modernim dizajnom nastojalo se prikazati sve ono što Bibinje čini tradicionalno šarmantnim, što je ujedno i slogan same destinacije. 

Svoje mjesto u brošuri pronašle su informacije o povijesti, kulturi, događanjima, plažama, prirodi, nautičkom turizmu  i gastronomiji. Prikazane su i informacije o smještaju, te mogućnost korištenja mobilne aplikacije Visit Bibinje, koja omogućuje brz pronalazak smještaja.

Uz sve navedene kategorije koje brošura prikazuje važno je napomenuti da sadrži i kartu mjesta, što je od velike važnosti svim posjetiteljima. Tiskana je dvojezično, na hrvatskom i engleskom jeziku.

Atraktivne fotografije prikaz su Bibinja, mjesta zapletenog u tradiciju i pjesmu, zanesenog u šarmu cvijeća, mirisa i okusa. 

Brošura se može preuzeti u Turističkoj zajednici općine Bibinje ili u digitalnom obliku na web stranici www.visitbibinje.com.