Krešimir Gojun novi je voditelj Škole nogometa HNK Zadar

 

Danas je na Stanovima održano predstavljanje Krešimira Gojuna koji je izabran za novog voditelja Škole nogometa HNK Zadar. Uvodnu riječ je uzeo predsjednik Damir Knežević koji se zahvalio Krešimiru Gojunu na prihvaćanju ponude HNK Zadar iako je imao ponude i drugih klubova. Knežević je naglasio značajnu ulogu člana UO-a Krševana Santinija u dovođenju novog voditelja Škole nogometa te istaknuo velika očekivanja u radu Škole nogometa i napredak kluba koji bi se trebao ostvarivati ubuduće. Također je kazao kako je dolazak Gojuna potvrda da klub napreduje u pravom smjeru.
Zatim se i Gojun obratio novinarima kazavši sljedeće:
‘Hvala predsjedniku i ljudima koji su omogućili moj dolazak. Prihvatio sam ponudu jer me zanima Zadar kakav može i zaslužuje biti u budućnosti s konačnim ciljem dohvaćanja prve lige jer mu je tamo mjesto. Temelj ozbiljnog kluba je Škola nogometa i jedino tako se može stvoriti jak klub u hrvatskim okvirima. Na pitanje o budućoj suradnji seniorske momčadi i Škole nogometa, Gojun je naznačio kako je na vodstvu kluba da osigra uvjete razvoja, a na njemu i stručnom kadru da dosegnu razvoj koji je zacrtan.’
– Zadru nije problem talent, već prerani odlazak mladih talentiranih igrača, stoga se moramo dovesti u red kako bismo počeli napredovati. – dodao je Gojun za kraj. Dužnost će preuzeti s prvim danom nove godine, a ugovor je potpisan do kraja lipnja 2024. godine.

Tekst: HNK Zadar
Fotografije: HNK Zadar