KRIJUMČARENJE VEĆE KOLIČINE KOKAINA Uhićena trojica muškaraca! KRIJUMČARENJE VEĆE KOLIČINE KOKAINA Uhićena trojica muškaraca!
Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 61 i 40 godina, koje se... KRIJUMČARENJE VEĆE KOLIČINE KOKAINA Uhićena trojica muškaraca!

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca u dobi od 61 i 40 godina, koje se sumnjiči da su sudjelovali u krijumčarenju kokaina.
Njih se sumnjiči da su, početkom rujna ove godine, zajedno s 45-godišnjakom, sudjelovali u nabavci kilograma kokaina u Nizozemskoj, kojeg su pokušali prokrijumčariti u BiH. 45-godišnjak je s kokainom uhićen na zadarskom području, 61-godišnjak je uhićen u Nizozemskoj, a 40-godišnjak u Zagrebu, nakon čega su svi, uz kaznene prijave, privedeni nadležnim sudovima.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom kojeg se sumnjiči za preprodaju sintetičke droge MDMA.
35-godišnjaka su policajci, u utorak, na Obali kneza Branimira u Zadru, zatekli s 664 komada tableta ecstasyja, pakiranih u PVC vrećice, namijenjenih daljnjoj preprodaji.
U sklopu kriminalističkog istraživanja droga, vrijedna preko 30 tisuća kuna, mu je oduzeta, a on je uz kaznenu prijavu priveden pritvorskom nadzorniku PU zadarske.