LET ZA LONDON ZA SAMO 20 EURA Iskoristite priliku i otputujte! LET ZA LONDON ZA SAMO 20 EURA Iskoristite priliku i otputujte!
Iskoristite priliku i otputujte Ryanairom u London za samo 20 eura tijekom mjeseca travnja! Posjetite stranice Zračne luke Zadar ili direktno Ryanaira i rezervirajte... LET ZA LONDON ZA SAMO 20 EURA Iskoristite priliku i otputujte!

Iskoristite priliku i otputujte Ryanairom u London za samo 20 eura tijekom mjeseca travnja!

Posjetite stranice Zračne luke Zadar ili direktno Ryanaira i rezervirajte svoje mjesto u avionu!

Podsjetimo, Ryanair, najveća europska niskotarifna avionska kompanija, pustila je u prodaju karte za većinu linija koje će održavati prema Hrvatskoj tijekom ljetne sezone 2016.

Prave akcije, na koje smo naviknuli kod Ryanaira,  po cijenama od 20ak eura napokon su dostupne ne samo za letove iz okolnih zračnih luka (Budimpešte i Trsta nego i za letove iz Hrvatske).

Za letove iz Hrvatske (Zadar, Pula, Rijeka i Osijek) trenutno se cijene u prosjeku kreću od 19.90-60 eura  (jedan smjer, bez opcionalnih troškova npr.  prtljaga 15 eur).

Kupnju karata možete napraviti  na stranici ryanair.com uz plaćanje debitnom karticom bez naknade (tekući ili žiro račun)  ili kreditnom karticom uz dodatnih nekoliko eura naknade za transakciju.

Ryanair letovi iz Hrvatske u 2016.

Ryanair u 2016. leti iz Zadra (uglavnom od kraja ožujka 2016.) prema sljedećim aerodromima (13 destinacija): Berlin, Brussels Charleroi, Dublin, Dusseldorf WeezeManchester, Gothenburg,  Frankfurt Hahn, Karlsruhe (Baden-Baden)London Stansted, Marseille, Oslo RyggeParizStockholm Skavsta.