LIJEPA GESTA Ingrid Tikulin godinama ugošćuje obitelji s posebnim potrebama

Mnogi naši sugrađani ovogodišnju lošu turističku sezonu odlučili su iskoristiti da u apartmane prime osobe slabijeg imovinskog stanja, ili obitelji koje imaju djecu s posebnim potrebama. Najčešće to rade preko udruge “Iznajmljivači sa srcem”.

Ovo je vrlo plemenita gesta jer se uz malo žrtve omogući ljetovanje i lijepe uspomene obiteljima koje si to ne bi mogle priuštiti.

Najčešće o svome dobročinstvu ne žele govoriti, ali dobro je da se ponekad i javno objavi, kao poticaj drugim ljudima da se pridruže ovom trendu i da naprave isto.

Jedna od naših sugrađanki, Ingrid Tikulin, već četvrtu godinu za redom omogućuje besplatno ljetovanje obiteljima s djecom koja imaju posebne potrebe ili invaliditet.

“Svake godine tijekomlljetnih mjeseci primim na tjedan dana dvije obitelji. Najčešće se radi o obiteljima koje imaju djecu s posebnim potrebama ili invaliditetom. Ove godine ugostili smo obitelj koja je udomila napuštenu djecu. Mene i moju obitelj veseli primiti takve goste i napravimo sve da im uljepšamo trenutke provedene kod nas. Nisam nikad to davala u medije, ali na ovaj način želim potaknuti i druge da se pridruže. Lijep je osjećaj pomoći nekome.” – kazala je Ingrid Tikulin.

“I ja san imala dijete s posebnim potrebama koje je na žalost umrlo. Lijepo je činiti dobro i gledati djecu kako se raduju.” – kaže gospođa Ingrid.

PhotoPictureResizer_200707_175836554_crop_972x1129