LIJEPA GESTA Policajci nakon bure popravili krov 84-godišnjoj bakici LIJEPA GESTA Policajci nakon bure popravili krov 84-godišnjoj bakici
Policijski službenici Postaje granične policije Gračac su jutros u Gračacu priskočili u pomoć 84-godišnjoj mještanki, kojoj  je bura tijekom noći oštetila krov. Naime, policajci... LIJEPA GESTA Policajci nakon bure popravili krov 84-godišnjoj bakici

Policijski službenici Postaje granične policije Gračac su jutros u Gračacu priskočili u pomoć 84-godišnjoj mještanki, kojoj  je bura tijekom noći oštetila krov.

Naime, policajci su znajući kako 84-godišnja baka Manda živi sama, odmah rano jutros pošli na adresu u ulici Sv.Mihovila, popeli se na višemetara visok krov i pri tom zamijenili pokidane krovne cigle.

Zahvalna žena im je višestruko zahvaljivala, jer se bojala da joj nevrijeme ne uništi ostatak krova te,kako je sama kazala, najviše se bojala  „..da joj ne pokisnu i propadnu namirnice koje je za zimu spremila u potkrovlje“.

Tako je žurna i hvale vrijedna akcija u ulici Sv. Mihovila, a znamo da je Sveti Mihovil zaštitnik policajaca, završila na obostrano zadovoljstvo.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.