Ljubica Krcić protiv gradnje spomenika poginulim herojima u Maslenici Ljubica Krcić protiv gradnje spomenika poginulim herojima u Maslenici
Zadarski župan Božidar Longin naišao je na negativne reakcije javnosti zbog toga što pokušava spriječiti gradnju spomenika poginulim braniteljima u akciji Maslenica na području... Ljubica Krcić protiv gradnje spomenika poginulim herojima u Maslenici

Zadarski župan Božidar Longin naišao je na negativne reakcije javnosti zbog toga što pokušava spriječiti gradnju spomenika poginulim braniteljima u akciji Maslenica na području pored Masleničkog mosta, za što tvrdi da navodno ima podršku svih braniteljskih udruga, što uopće nije točno.

Naime, nitko od onih ljudi koje je sazvao jučer u Županiju i to ne da bi raspravljali o spomeniku, nego o organizaciji obljetnice akcije Maslenica, nije se javno očitovao i dao mu suglasnost.

Medutim, u komentare na Facebooku se aktivno uključila Ljubica Krcić, predsjednica Udruge civilnih žrtava rata Zadarske županije, koja je na više mjesta pisala kako se ne treba u Maslenici graditi spomenik poginulima u akciji Maslenica.

“Ja sam žena, majka i Hrvatica i imam pravo biti protiv.” – napisala je Ljubica Krcić.

 

 • Slobodan Dević Pićo

  21. studenoga 2018. #1 Author

  Pa vi stvarno niste normalni niko nije protiv gradnje spomenika nego želimo da to napravimo na pravom mjestu a ne da se nekim mjestima na raćun branitelja uredi trg da bi naćelnici dobili neki politićki poen kod župana su bili svi prestavnici udruga i još jednom ponaljam niko nije bio protiv nego dapaće svi smo bili za pa i gospođa Krcić ali tamo gdje mu je i mjesto na ulaz u središte županije

  Odgovori

  • Jole Maruna

   21. studenoga 2018. #2 Author

   Zbog čega Vi Slobodane mislite da mu je bolje mjesto kod sale za vjenčanja Gastro u Zadru nego kod Masleničkog mosta čije oslobođenje je bilo strateški cilj akcije Maslenica?
   Druga stvar, našem načelniku ne trebaju jeftini politicki poeni kako kažete jer u vijeću ima svojih 10 od 11 vijećnika.

 • Anonimno

  21. studenoga 2018. #3 Author

  Zato što je to davno odlućeno ćak je i pokojni nadbiskup postavio kamen temeljac i blagosovio to mjesto

  Odgovori

  • Slobodane Deviću

   24. studenoga 2018. #4 Author

   Pa što ste onda čekali pune 24 godine da napravite spomenik u Zadru?! A imali ste kako kažete i podršku nadbiskupa tj Crkve?! Nego ste se sada sjetili toga kad je načelnik Jasenica krenuo graditi u Maslenici. Umjesto da date suglasnost čovjeku vi otimate projekt a 24 godine prstom niste mrdnuli da ga realizirate? Što ste onda ulupali 10 milijuna kuna u spomenik poginulima braniteljima kod Jazina?? Što njega niste na Bilom Brigu napravili kad je tako stara i odlična ideja?!!!

 • Anonimno

  21. studenoga 2018. #5 Author

  Mislim da mu je misto tamo di su bile najteže borbe, Kašić-Paljuv-Novigrad, osobno bi to postavio u Kašić ali o tome nikad ne odlučuju oni koji su bili tada tu pa ni sada. Volio bih da mi netko pojasni poveznicu bili brig i akciju Maslenica. Možda Pulja zna….

  Odgovori

  • Ive

   21. studenoga 2018. #6 Author

   Da bili brig…..smijat će vam se dica i imaju pravo, u Kašić ga postavite ako imate ..da, ali …ups…. to Pupovcu ne bi bilo drago pa bi narušija koaliciju…..ma kako vas nije sram

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.