Longin koristi potres za samopromociju: Želi od građana još jedan mandat župana

Potres koji se dogodio danas u 14.15h s epicentrom u Starigradu Paklenici osjetio se na čitavom zadarskom području, ali i šire.  Brojni građani su se uznemirili, tijekom čitavog dana komentiraju ovaj nemili događaj, ali zato župan Božidar Longin nije bio ni malo zbunjen.

Dapače, vidio je u ovome priliku za samopromociju, koja mu je potrebna jer se želi kandidirati za još jedan mandat župana, a ne ide mu na ruku što je RTL prije par dana objavio da je zadnjih godina kupio tri kuće, dva stana, Mercedes i više od 40 parcela na području Zadra i Zadarske županije, što je izazvalo negativne reakcije građana.

Longin zgrnio ogromno bogatstvo

Tako je župan brže bolje pokupio sa sobom svog zamjenika Šimu Vickovića i zaputio se u Starigrad, najavivši načelniku općine Krsti Ramiću da stiže.

Tamo se poslikao za poslati medijima, a novinarima je brže bolje kazao kako ga je ni više ni manje premijer Andrej Plenković zivkao cijeli dan, sav u brigama što se to događa kod nas.

Pohvalio se da ga je nazvao minutu nakon potresa u Zadru, a kasnije ga je, kako tvrdi, zivkao svako malo.

Kako bi došao u koje selo u zadarskom zaleđu, župan Longin je tako tobože podnosio izvještaj Plenkoviću, a je li to stvarno tako bilo – sumnjamo.

No sve i da je, čak štoviše da se Plenković doselilo kod njega doma, to mu ne bi osvjetlilo obraz nakon što je RTL objavio informacije o ogromnom bogatstvu koje je stekao na čudne načine, krijući koliko je platio sve te nekretnine i odakle mu novac.

Hvali se da ga je zvao Plenković, a nitko mu ne vjeruje

Prema našim saznanjima, upravo su ga RTL-u cinkali njegovi kolege iz HDZ-a kojima se nije svidjelo što se gura za još jedan mandat župana, a kandidaturu je, umjesto na stranačkim sastancima, najavio u plaćenom članku u kojem je po tko zna koji put sebi pripisao i prisvojio projekte za koje su zaslužni drugi ljudi, načelnici i gradonačelnici općina i gradova u Zadarskoj županiji, a ne on.

Božidar Longin 800x450

longin _800x450