LONGIN MEDIJIMA: “Vi ste nam orijentir po kojemu sagledavamo gdje smo griješili!” LONGIN MEDIJIMA: “Vi ste nam orijentir po kojemu sagledavamo gdje smo griješili!”
Povodom Božića i Nove godine župan, Božidar Longin primio je danas u Domu Zadarske županije novinare, snimatelje i fotografe zadarskih redakcija koji prate rad... LONGIN MEDIJIMA: “Vi ste nam orijentir po kojemu sagledavamo gdje smo griješili!”

Povodom Božića i Nove godine župan, Božidar Longin primio je danas u Domu Zadarske županije novinare, snimatelje i fotografe zadarskih redakcija koji prate rad županije. Zahvalio im se tom prigodom na dosadašnjoj suradnji.

Longin je u svom govoru podsjetio kako je za nama godina koju su obilježili mraz, suša, požari i na kraju velika poplava te dodao kako će početak njegova mandata ostati zapamćen na žalost upravo po elementarnim nepogodama. Stoga je još jednom naglasio kako se u Županiji trude i dalje rješavati pritom nastale probleme. 

– Uvijek kažem kako je naša županija jedna naša obitelj u kojoj svi živimo, a koju trebamo čuvati i urediti tako da tu bude ugodno živjeti. Jednako tako činjenica je i da svi moramo naporno raditi kako bi ona bila najbolje i najugodnije mjesto za život u Hrvatskoj, istaknuo je Longin.

– I vi ste dio cijele priče. Zapravo vi nam dođete kao nekakav orijentir po kojemu sagledavamo gdje smo griješili. Uvijek moramo paziti kako ćemo raditi i kako se ponašati, stoga je vaša uloga jako bitna. Zahvaljujem na tome što nas pratite i što izvještavate o svim našim i dobrim, ali i lošim potezima jer ćemo se i njih nastojati pretvoriti u dobre zahvaljujući upravo vama, zaključio je Longin  poželjevši svim nazočnima i njihovim obiteljima, ali i ostalim kolegama sve najbolje u Novoj 2018. godini.

Uz župana i predstavnike medija na današnjem prijemu bili su nazočni i zamjenici župana Šime Mršić i Šime Vicković te svi pročelnici upravnih odjela.