Longinov zamjenik ima koronu, a on ne želi u izolaciju; Radije uživa u ljetu

Prošlo je dva dana otkako je dožupan Šime Vicković objavio da je pozitivan na koronavirus, a zna se da je bio u kontaktu s ogromnim brojem ljudi.

Međutim, objavljeno je kako su od Vickovićevih kontakata u samoizolaciji samo njegov kolega Šime Mršić i trojica zaposlenika Zadarske županije.

Interesantno, njegov šef, župan Božidar Longin ne oglašava se po ovom pitanju. Nije uopće zainteresiran za komentiranje ovog slučaja, a nije objavio ni da je otišao u samoizolaciju.

Longin, koji inače obožava slati priopćenja i sponzorirane članke, u kojima on nešto komentira i izjavljuje, sada se ne javlja.

Podsjetimo, kada su se razboljeli neki uzvanici na svadbi kćeri generala Hrvatske vojske, Mladena Fuzula, Longin se brže bolje uhvatio Facebooka i pisao objave, upozoravao uzvanike da odu u samoizolaciju.

Sada, kad se javnost pita je li se on testirao, što bi bilo logično i očekivano, s obzirom da mu je zamjenik i najbliži suradnik bolestan, je li kao odgovoran čovjek i dužnosnik i on otišao u samoizolaciju – Longin se ne javlja.

Niti šalje priopćenja, ni sponzorirane članke, a ni na Facebooku nije aktivan.

Očito mu se ne da u samoizolaciju, radije se kupa i uživa u posljednjim danima ljeta.