LOPOVI U AKCIJI Krađe i razbojstva tijekom vikenda LOPOVI U AKCIJI Krađe i razbojstva tijekom vikenda
Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske, evidentirani su dva razbojništva, teška tjelesna ozljeda, dvije teške krađe i krađa te dva narušavanja javnog reda... LOPOVI U AKCIJI Krađe i razbojstva tijekom vikenda

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske, evidentirani su dva razbojništva, teška tjelesna ozljeda, dvije teške krađe i krađa te dva narušavanja javnog reda i mira. Evidentirane su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Dovršena kriminalistička istraživanja

U petak prijepodne, u Smokoviću, policijski službenik Policijske uprave zadarske izvan službe zatekao je 53-godišnjaka koji je prethodno provalio u kuću u vlasništvu 83-godišnjaka te otuđio jaknu.
Protiv 53-godišnjaka državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog teške krađe.

Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom Zadra kojeg se sumnjiči da je, u četvrtak prijepodne, na štandu u ulici Put Petrića u Zadru, 68-godišnjoj prodavačici otuđio novčanik s nekoliko tisuća kuna.
Protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog drske krađe.

Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom Zadra kojeg se sumnjiči da je, u ožujku prošle godine, na Viru, provalio u kuću u vlasništvu 83-godišnjakinje te otuđio posuđe vrijedno nekoliko tisuća kuna.
Protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog teške krađe.

Razbojništvo

U subotu oko 18 sati, na Liburnskoj obali u Zadru, nepoznati maskirani počinitelj došao je do kioska te, uz prijetnju oštrim predmetom, od 46-godišnje zaposlenice otuđio nekoliko tisuća kuna.

U nedjelju, oko 18 sati, u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati maskirani počinitelj došao je u prodavaonicu te, uz prijetnju oštrim predmetom, od 46 i 37-godišnje zaposlenice otuđio nekoliko tisuća kuna.
Za nepoznatim počiniteljima se intenzivno traga, a državnom odvjetništvu podnijete su kaznene prijave.

Teška krađa

U noći s petka na subotu, u ulici Put Nina u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kafić u vlasništvu 47-godišnjakinje te otuđio nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U nedjelju oko 2 sata, u Ulici Ljudevita Posavskog u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu te otuđio četiri mobitela vrijedna nekoliko tisuća kuna.
Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Krađa

Tijekom proteklog tjedna, u Karinu Gornjem, nepoznati je počinitelj, iz automobila Toyota u vlasništvu 58-godišnjaka, otuđio novac i kutiju prve pomoći.
Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.