Luka Modrić dao više donacija, jedna od njih je 800.000 kn vrijedan rendgen Luka Modrić dao više donacija, jedna od njih je 800.000 kn vrijedan rendgen
Hrvatski reprezentativac i naš Zadranin Luka Modrić ponovo je pokazao koliko veliko srce ima. Anonimno je dao više donacija, ali nikako nije želio to... Luka Modrić dao više donacija, jedna od njih je 800.000 kn vrijedan rendgen

Hrvatski reprezentativac i naš Zadranin Luka Modrić ponovo je pokazao koliko veliko srce ima. Anonimno je dao više donacija, ali nikako nije želio to iznositi u javnost.

Međutim, doznali smo da je osim zajedničke donacije za pomoć gradu Zagrebu nakon potresa, zajedno s ostalim reprezentativcima, i sam dao više donacija.

Doznali smo da je donirao sredstva za kupnju uređaja potrebnih bebama u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a nije zaboravio ni rodni Zadar.

Općoj bolnici Zadar donirao je sredstva za kupnju prijenosnog rendgena koji će biti od velike pomoći pri liječenju oboljelih od koronavirusa, a koristiti će se i kasnije.

Luka je i dalje na raspolaganju i spreman pomoći.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.