“Nismo odigrali na našem nivou i zato smo izgubili. Utakmica je bila u egalu, ali su oni imali više želje i agresivnosti, što im se u konačnici isplatilo. Ovaj poraz stavlja nas u težak položaj i moramo se probuditi. Prvo upozorenje bilo je protiv Azerbajdžana, tu smo se nekako provukli, a ovo danas je novi šok za nas. Ako ovako nastavimo imat ćemo velikih problema da se plasiramo na Euro. Moramo zaboraviti na ono što je bilo. Napravili smo nešto veliko i to trebamo pospremiti negdje sa strane i koncentirirati se na ono što je ispred nas”, rekao je kapetan Modrić.

Najbolji nogometaš svijeta je naglasio kako nakon utakmice igrači nisu razgovarali o razlozima poraza.

“Nakon utakmice smo svi vrućih glava i treba to ostaviti za neki drugi dan, ali sigurno ćemo razgovarati i analizirati ovaj poraz. No, jasno je kako moramo popraviti igru jer ćemo imati velikih problema s plasmanom na EURO što bi bilo ravno katastrofi,” kazao je dodavši:

“Moramo igrati brže i više se kretati. To su osnovne stvari koje trebaš raditi kako bi probio gusti blok i to definitivno nismo imali danas, ali niti protiv Azerbajdžana. U nekim djelovima jesmo, ali to je vrlo malo za ekiou naše kvalitete.”

Izvor: Gol.hr