LUKA MODRIĆ NALJUTIO SRBE, DOŠLO DO VRIJEĐANJA Kritizirali ga jer spominje rat i ubijenog djeda! LUKA MODRIĆ NALJUTIO SRBE, DOŠLO DO VRIJEĐANJA Kritizirali ga jer spominje rat i ubijenog djeda!
Nakon što je naš najuspješniji nogometaš Luka Modrić progovorio u medijima o svom djetinjstvu, ratnim strahotama koje je preživio, prognaničkim danima i smrti djeda... LUKA MODRIĆ NALJUTIO SRBE, DOŠLO DO VRIJEĐANJA Kritizirali ga jer spominje rat i ubijenog djeda!

Nakon što je naš najuspješniji nogometaš Luka Modrić progovorio u medijima o svom djetinjstvu, ratnim strahotama koje je preživio, prognaničkim danima i smrti djeda kojeg su ubili četnici, reagirali su se brojni nezadovoljni Srbi.

Na Facebook stranici portala Kalelarga info, ispod članka o tome, razvila se žestoka rasprava, u kojoj su čitatelji srpske nacionalnosti izrazili nezadovoljstvo što Luka Modrić sada spominje događaje od prije 20 godina.

Ističu kako se time samo produbljuje nesnošljivost između dva naroda.

Rasprava je prepuna psovki i međusobnih uvreda, a Zadrane su posebno isprovocirali Srbi čija imena su napisana na ćirilici i na svom profilu imaju srpske nacionalne simbole, te tvrde da su i Hrvati ubijali druge ljude u ratu.

https://www.kalelargainfo.hr/luka-modric-srbi-su-mi-ubili-djeda-i-spalili-selo-bjezao-sam-da-spasim-zivot/