LUKA MODRIĆ OPET NAJBOLJI Na dodjelu Zlatne lopte došao s obitelji LUKA MODRIĆ OPET NAJBOLJI Na dodjelu Zlatne lopte došao s obitelji
Obitelj Modrić slikala se prije dodjele Zlatne lopte u Parizu, na kojoj će Luka ući u povijest kao prvi Hrvat s ovom nagradom. Osvojio... LUKA MODRIĆ OPET NAJBOLJI Na dodjelu Zlatne lopte došao s obitelji

Obitelj Modrić slikala se prije dodjele Zlatne lopte u Parizu, na kojoj će Luka ući u povijest kao prvi Hrvat s ovom nagradom. Osvojio je već Luka Uefinu i Fifinu nagradu, ali Zlatna lopta je nešto posebno.

Na mjestu gdje su se slikali svi nogometaši i poznati prije ulaska u dvoranu na dodjelu Zlatne lopte u francuskoj prijestolnici, pred montirani panel Luka Modrić poveo je obitelj, suprugu Vanju, kćeri Emu i Sofiju i sina Ivana.

Htio je Luka zajedničku fotografiju, iako su prije njega neki nogometaši to odradili sami. Onako, strogo poslovnom. Ne i Luka, on je htio da trenutak prije nego uđe u povijest bude ovjekovječen onako kako treba biti, s najbližima.

Pročitajte više na: 24sata.hr

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.