Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu! Prvi je Hrvat s ovom nagradom! Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu! Prvi je Hrvat s ovom nagradom!
Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu i postao je prvi Hrvat s ovom prestižnom nagradom! Prekinuo je vladavinu Messija i Ronalda i zaokružio sve... Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu! Prvi je Hrvat s ovom nagradom!

Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu i postao je prvi Hrvat s ovom prestižnom nagradom! Prekinuo je vladavinu Messija i Ronalda i zaokružio sve nagrade koje je osvojio za odličnu sezonu.

Luka Modrić najbolji je igrač svijeta! Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije uzeo je i Zlatnu loptu, treću individualnu nagradu u jednoj godini, nakon što su ga ranije Uefa pa onda i Fifa proglasile najboljim igračem.

Bila je to sjajna godina za veznjaka Real Madrida koji je u glasanju novinara imao 753 boda, to je 277 bodova više od drugoplasiranog Ronalda , a od trećeplasiranog Griezmanna 329.
Modrić je prvi Hrvat sa Zlatnom loptom, prekinuo je desetogodišnju dominaciju Cristiana Ronalda i Lionela Messija i osvojio najvažniju individualnu nagradu, najstariju i najprestižniju, koja se dodjeljuje od 1956. godine.

Pročitajte više na: https://m.24sata.hr

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.