LUKA MODRIĆ: Srbi su mi ubili djeda i spalili selo, bježao sam da spasim život! LUKA MODRIĆ: Srbi su mi ubili djeda i spalili selo, bježao sam da spasim život!
U intervjuu za “El Mundo Deportivo” nogometaš Luka Modrić prisjetio se ratnih vremena, kad se kao dječak skrivao od bombi i smrti. Luka i... LUKA MODRIĆ: Srbi su mi ubili djeda i spalili selo, bježao sam da spasim život!

U intervjuu za “El Mundo Deportivo” nogometaš Luka Modrić prisjetio se ratnih vremena, kad se kao dječak skrivao od bombi i smrti.

Luka i njegova obitelj 1993. bili su prisiljeni boriti se za goli život. Svakodnevne uzbune prekidale su treninge i morao je odlaziti u sklonište. Jedan djelatnik kluba primijetio je malenog dječaka s anđeosko plavom kosom i prigrlio ga je. Luka ga je osvojio, a njegov spasitelj je Modrića izvukao iz ruševina rata. Luka je bio izbjeglica, a njegovog djeda su ubili Srbi i spalili su cijelo selo.

”Zbog toga sve ovo danas još više cijenim”

”Bilo je to teško vrijeme. Prošao sam puno toga da bih došao do ovoga gdje sam sad. No, zato sve skupa još i više cijenim”, prisjetio se Luka teškog djetinjstva.

Nakon toga Luka se osvrnuo na osvajanje Lige prvaka prije dvije godina, kad je baš on asistirao Ramosu za gol koji je Real dignuo iz mrtvih.

”I sad me prođu trnci kad se sjetim te večeri”, rekao je Modrić, koji se tada ošišao nakon pobjede i osvajanja desete Lige prvaka.

Izvor: INDEX.HR