Lukrecija Krstičević prvakinja Dalmacije u krosu Lukrecija Krstičević prvakinja Dalmacije u krosu
Dan nakon osvajanja državne bronce u planinskom trčanju Lukrecija Krstičević uzela dalmatinsko zlato u krosu  Samo dan nakon osvojene brončane medalje na Prvenstvu Hrvatske... Lukrecija Krstičević prvakinja Dalmacije u krosu

Dan nakon osvajanja državne bronce u planinskom trčanju Lukrecija Krstičević uzela dalmatinsko zlato u krosu 

Samo dan nakon osvojene brončane medalje na Prvenstvu Hrvatske u planinskom trčanju juniorka Atletskog kluba Alojzije Stepinac Lukrecija Krstičević je osvojila naslov prvakinje Dalmacije u krosu.

Domaćin natjecanja bio je njen matični klub, a mjesto radnje park šuma Musapstan. 

Lukreciju već u subotu 22. listopada u Varaždinu očekuje Prvenstvo Hrvatske u krosu na koje putuje rasterećena i željna novih dokazivanja. Medalje joj nisu najveći motiv, već sama natjecanja i ljubav prema trčanju, dok su postolja nagrada za uloženi trud. 

Osim Lukrecije još je devet njenih klupskih kolega osvojilo odličja na Prvenstvu Dalmacije u krosu. Naslov prvakinje Dalmacije osvojila je seniorka Vanja Petrović. 

Srebrni su bili:

Vita Gambiraža – djevojčice 2013. 

Sandra Sturnela Malahov – seniorka

Marko Blajić – senior

Broncu su osvojili: 

Jakov Torbarina – dječaci 2015. i mlađi

Cvita Prenđa – djevojčice 2014. 

Rino Jurjević – dječaci 2012. 

Marija Fuzul – seniorka 

Juraj Bilaver  – senior 

Varaždin i Prvenstvo Hrvatske prilika su članovima AK Alojzije Stepinac za nova druženja, susrete sa sportskim prijateljima iz drugih klubova i uspjehe. Subotu zato očekuju s velikim nestrpljenjem.