MAMA PETRA KOJA JE VRATILA BON ZA H&M: Uništili ste život meni i kćeri, vidimo na sudu!

Nakon što je portal Kalelarga info prvi objavio vijest o zanimljivoj prepisci koja se odvijala putem Facebooka jer je mama djevojčice Ive vratila rođendanski poklon koji je dobila od djevojčice  Zare, a riječ je o bonu za H&M u vrijednosti od 200 kn, članak je izazvao tisuće komentara.

Prenijeli su ga brojni drugi mediji, kako u Hrvatskoj, tako i u Srbiji, te Bosni i Hercegovini.

Međutim, iako se nigdje ne navodi ime ni jedne od djevojčica, priča je dobila svoj nastavak.

Redakciju portala Kalelarga info nazvala je mama djevojčice na čiji račun je napisano bezbroj kritika, te je 10 minuta vrijeđala novinarku koja joj se javila na telefon.

“Upropastili ste život mojoj kćeri i meni.  Odakle vam pravo privatne stvari koje se iznesu u zatvorenoj grupi na Facebooku objavljivati na portalu?! Sada cijeli grad o tome priča, svi upiru prstom u mene! Kako bi vama bilo da o vašoj prepisci s nekom osobom izvjeste svi portali u regiji?! Nanijeli ste nam veliku štetu i odgovarat ćete na sudu za to. Već sam kontaktirala odvjetnika i slijede vam tužbe!” – kazala je gospođa Petra.

Na komentar novinarke da ono što je napisano na Facebooku u grupi koja broji preko tisuću članica ne može se smatrati privatnom stvari, gospođa je nastavila vrištati:

“Pa jeste li vi razmišljali kako će biti jednoj i drugoj djevojčici?  Žele li one da o rođendanu raspravlja cijela Hrvatska?! Ja nisam htjela poniziti drugu mamu, ali zar nije lijepo od mene da joj vratim bon koji neću iskoristiti?! Ne znam što se tu ima ljutiti. Trebala bi cijeniti to što je uštedjela 200 kuna! Cijela stvar je preuveličana! Mi nismo javne osobe i mediji nisu imali pravo petljati se u naše živote!” – zaključila je ljutita mama.

“Osim toga, mnogi su pisali jako ružne komentare o meni. Sve sam to preslikala i slijede im tužbe. Pa s kojim pravom će mene javno po portalima vrijeđati dokone lijenčine i frustrirane kućanice kojima je jedini život onaj na Facebooku?! Sram ih bilo. Neka pometu prvo smeće ispred svojih vrata, pa onda mene komentiraju. Zar bi im se ja trebala ispričati jer radim i zaradim da moje dijete može nositi odjeću iz kvalitetnih dućana umjesto nekih prnja?!” – kazala je gospođa Petra.

Više o ovoj temi pročitajte klikom OVDJE.

 

12801508_1284102281605333_7198008318415633925_n