Mame iz Zadra, okupljene u istoimenoj grupi, koja broji oko 3.000 članica, obrušile su se danas na jednu od teta koje čuvaju djecu u...

Mame iz Zadra, okupljene u istoimenoj grupi, koja broji oko 3.000 članica, obrušile su se danas na jednu od teta koje čuvaju djecu u igraonici centra Supernova.

Na Fecebooku su iznijele svoja neugodna iskustva. Jedna od njih je napisala kako je ostavila djecu tamo i otišla s prijateljicom prošetati. Teta ju je nakon tri minute zvala da dođe po djecu, a kad se nakon par minuta vratila, imala je što vidjeti – dječica su sjedila u kafiću.

“Sva sreća da su sjedila, a da nisu krenula nas tražiti. Kad sam tetu upitala za pojašnjenje, ona je rekla da ne zna kako su izašli vani iz igraonice” – ogorčeno je napisala jedna Zadranka.

Druge su se na to nadovezale da ta teta stalno razgovara na mobitel i ne vodi računa o djeci, a neke od članica grupe su napisale kako su je imale prilike vidjeti da se povišenim tonom dere na djecu.

Na kraju je jedna od njih napisala da tamo ne bi ostavila više ni mačku da joj pričuvaju, a kamo li dijete.

Sve žene su, naravno, pisale ovo pod svojim pravim imenima i prezimenima, to je vidjelo oko tri tisuće osoba, što nije bezznačajno.

A ako u onome što su navele ima i malo istine, onda bi netko trebao reagirati jer o djeci treba voditi brigu i kvalitetno skrbiti.

 • koko

  4. rujna 2015. #1 Author

  Postovana R.I. ako se zelite baviti ozbiljnim novinarstvom, onda objavite svoje ime i prezime.

  Odgovori

  • koko

   5. rujna 2015. #2 Author

   Zbog cega ste obrisali veci dio mog komentara???
   Prvenstveno mislim na dio o tome kako je doticna novinarka dosla do svojih informacija na nacin da je prwpisala tekst iz tajne grupe na facebooku?????
   Da je gdja htjela objaviti to u novinama ucinila bi to sama, a ne da vi na taj nacin dolazite do svojih vijesti

 • koko

  5. rujna 2015. #3 Author

  Apsolutno ste u pravu! Ali to je zato sto se kod nas svi bave novinarstvom i bitno je “stvoriti” sto vecu senzaciju, bez obzira na cijenu!

  Odgovori

 • Josip

  5. rujna 2015. #4 Author

  Citiram iz vašeg teksta: “Sve žene su, naravno, pisale ovo pod svojim pravim imenima i prezimenima, to je vidjelo oko tri tisuće osoba, što nije bezznačajno”
  Poštovana urednice, bilo bi lipo da se navede i puno ime i prezime autora ovog teksta, tako da ga mogu vidjeti isti taj broj žena koji navodite. Osoba očito nema pojma o novinarstvu…a nisam siguran niti da zna prepisati napisan tekst..budući da nije točno prepisala….pa samim tim je objavila lažnu priču.. Tako ste mogli “načuti” da je Ante čini mi se sin od Frane, neki dan, ne znam točno kad sletia s ceste, jer je auto bilo u polju pokraj ceste…A zapravo je Ante posudio auto Juri, koji je išao u polje da pomogne stricu brati grožđe. Svaka prića ima dvije strane, pa prvo provjerite prije nego pokušavate prepisati. Dotičnu gospođu niste ni pitali za objavu njezine priće.

  Odgovori

 • Rebeka Anic

  5. rujna 2015. #5 Author

  Pa tko Će znati tko je uljez u grupi? Kao da nema lažnih profila. Pa mogao je i bilo tko to poslati ili redakcija sama viditi preko lažnog profila. Ne slažem se da se ikoga treba razapinjati prije nego se ustanovi tko je kriv. Trebalo je pitati i tu tetu čuvalicu i odgovorne u Supernovoj da se izjasne o događaju

  Odgovori

 • marija

  5. rujna 2015. #6 Author

  Ma dajte molim vas, ostavljate djecu na 2 sata besplatno, sigurno ih ni ne provjeravate a onda serete da tete stalno pričaju na mobitel. kako ne bi pricale kad vas stalno moraju zvat… ja svoje nikad ne bi ostavila nekome da bi otisla bezbrizno piti kavu…

  Odgovori

 • Rade

  5. rujna 2015. #7 Author

  Nedljet rasprave, teme. Ode nema neke inteligencje vidim. Pa što da teta priča na mobitel, sve su vam djeca uredna i disciplinirana, pa je lako s njima. Kad ih ostavite otmu se s lanca, a tamo dodete munjesati po dućanima, jedva se čekate rjesti dječice, tamo ih strpate njih 50 u dva kvadrata. I sad vam teta treba odovoljti , ne smi se javiti na poziv, ne smi disat. Pa vam je ona kriva što niste našle vestu odgovarajuće veličine. A sad je glavna stavka ko se potpisao na tekst, jer su mame uvridene. Svaka it malo pismena osoba zna da što god napises na fejs je kodas reka na bini na trgu.

  Odgovori

 • Rade

  5. rujna 2015. #8 Author

  Nedljet vi je stvarate svojim cakulama, raspravama i komentarima.

  Odgovori

 • Rade

  5. rujna 2015. #9 Author

  Nes ti senzacije , te mame žele senzaciju, one su se spasle štoj članak objavljen i one su se spomenile. Veće su vijesti o ovim izbjeglicama i nered u svitu, nego što se neka teta u supernovi javlja na telefon. O kakvoj vi senzaciji govorite gospodo. Znatel definiciju senzacije?

  Odgovori

 • Marin

  6. rujna 2015. #10 Author

  A baš, i vi mame ostavite vlastito dite da bi išle ćakulati na kavu. To vam dođe ko besplatan vrtić. Malo jezika za zube i više brige o vlastitom ditetu ne bi bilo loše. i koje to dite izlazi van igraonice bez da se javi, baš ko da je s lanca pušteno.

  Odgovori

 • zAdar

  7. rujna 2015. #11 Author

  Tako je Rade, samo im je do drame.. Iste te “dame” ce bez obzira na taj “sokantan” dogadaj vec sutra dicu tamo ostavti da bi se otisle pokazat na spici!

  Odgovori

 • Toto

  7. rujna 2015. #12 Author

  Vrag im sricu odnija, šporkulje! Bolje bi im bilo da se uvate kucu cistiti, nego po supernovoj lutati i kako samo imaju vrimena s. r. a. t. i. po tom fb!
  Koji k… su radjale, ako ne zele odgajati svoju dicu!
  Uvik im je neko kriv, a dica su im po cili dan u vrticima! I da si ih lipo odgojila, ne bi ti bizali iz igraonice!
  Marija i Rade, ajde fala Bogu da ima jos normalnih ljudi, nadam se i roditelja

  Odgovori

 • Toto

  7. rujna 2015. #13 Author

  A ko se ne bi dera, natriskati dobro mater triba! Dica se setaju uz more, po parkovima, a ako ti ni to nije jasno onda ih vodi u pripizdinu, selendru odakle si i dosla, jer samo seljačine izlaze, setaju i piju kavu po supernovoj!

  Odgovori

 • Anđelo

  7. rujna 2015. #14 Author

  Da, da, manje lakiranja noktića i odlazaka na frizurice a više odgajanja dice… Radim ja u trgovini, sve te žene su nezaposlene mame koje su se bogato udale pa vjerojatno nemaju pravo na vrtić… a kad hodaju dućanom nos do neba a srednju školu jedva završile… obične štrige..

  Odgovori

 • Lejla

  7. rujna 2015. #15 Author

  Dotična mama je zaboravila napisati da je njezino dijete koristilo igraonicu i sa nepune 3 godine što je protivno pravilima igraonice, te da je svakodnevni gost igraonice kao i to da njezino dijete maltretira tete ulazeći i izlazeći do mame koja ispija kavu ispred u kafiću. Dijete je očito naviknulo izlaziti jer ga je mama tako naučila.

  Odgovori

  • Anđelo

   7. rujna 2015. #16 Author

   Eto, uz sve napisano, i ovo dokazuje da je nezahvalna babetina

 • Yo-yo

  8. rujna 2015. #17 Author

  Ovi svi komentari, čudno negativni prema članku tj. temi, kao i neki izneseni podaci pobuđuju sumnju da ih je pisala upravo dotična štraca (ili njena kompanija s kojima laje na mobitel) i koja NE radi vrlo odgovoran posao za koji je PLAĆENA! Jedna vlas kose bilo kojeg djeteta je vrijednija od takvih šupljača! Fuj!

  Odgovori

 • lejla

  8. rujna 2015. #18 Author

  Kakve su to uzorne majke koje hrane pizzom svaki dan svoje dijete za večeru da mogu mirno piti kavu, ne javljaju se na mobitel i ne provjeravaju svoje dijete za vrijeme boravka u igraonici kao što bi trebalo svakih pola sata, nego po 4 sata dijete zjapi (mobitel isključen) bez da ga itko provjeri a da ne pričam o tome da odu i doma i ostave dijete samo u supernovoj. Uostalom koji normalan roditelj svoje dijete ostavlja među 25 ostale djece sa jednom tetom koja ih mora primit, zapisati i visit na telefonu jer im se dijete pokaka, popiša u gaće..jer je žedno, gladno, mora na wc itd. A da ne pričam o ostavljanju na silu dok dijete vrišti da ne želi ostati. Dijete sa temperaturom, želučanim virusom itd. Pa pričajte o primjeru uzornih mama koje vise u toj grupi na fejsu što može dovoljno reći o njihovoj inteligenciji sudeći prema onome što tamo pišu. A da ne pričam o ostalim situacijama u kojima su te tete bile prozvane iako nisu bile krive pogotovo od roditelja kojima bi svakodnevno činile uslugu i protivno pravilima koje se određene dame nebi usudile ni pročitati, a ostavljaju tamo dijete.

  Odgovori

  • Anđelo

   9. rujna 2015. #19 Author

   Sve je rečeno

 • njanja

  9. rujna 2015. #20 Author

  Mene samo zanima hoće li matere sad bojkotirati besplatnu igraonicu ili će ipak prvom prilikom opet ostaviti dite tamo 😀 ipak je besplatno, a one stvarno trebaju malo mira…

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.