MAME IZ ZADRA SE OBRUŠILE NA TETU U IGRAONICI: Priča na mobitel i ne brine o djeci!

Mame iz Zadra, okupljene u istoimenoj grupi, koja broji oko 3.000 članica, obrušile su se danas na jednu od teta koje čuvaju djecu u igraonici centra Supernova.

Na Fecebooku su iznijele svoja neugodna iskustva. Jedna od njih je napisala kako je ostavila djecu tamo i otišla s prijateljicom prošetati. Teta ju je nakon tri minute zvala da dođe po djecu, a kad se nakon par minuta vratila, imala je što vidjeti – dječica su sjedila u kafiću.

“Sva sreća da su sjedila, a da nisu krenula nas tražiti. Kad sam tetu upitala za pojašnjenje, ona je rekla da ne zna kako su izašli vani iz igraonice” – ogorčeno je napisala jedna Zadranka.

Druge su se na to nadovezale da ta teta stalno razgovara na mobitel i ne vodi računa o djeci, a neke od članica grupe su napisale kako su je imale prilike vidjeti da se povišenim tonom dere na djecu.

Na kraju je jedna od njih napisala da tamo ne bi ostavila više ni mačku da joj pričuvaju, a kamo li dijete.

Sve žene su, naravno, pisale ovo pod svojim pravim imenima i prezimenima, to je vidjelo oko tri tisuće osoba, što nije bezznačajno.

A ako u onome što su navele ima i malo istine, onda bi netko trebao reagirati jer o djeci treba voditi brigu i kvalitetno skrbiti.