Marija Babić: Vozilo Hitne pomoći umalo je ubilo mene i četvero unuka! Marija Babić: Vozilo Hitne pomoći umalo je ubilo mene i četvero unuka!
Redakciji portala Kalelarga info obratila se čitateljica Marija Babić želeći iznijeti neugodno iskustvo koje je doživjela danas u vožnji. “Danas oko 16.15 sati vozila... Marija Babić: Vozilo Hitne pomoći umalo je ubilo mene i četvero unuka!

Redakciji portala Kalelarga info obratila se čitateljica Marija Babić želeći iznijeti neugodno iskustvo koje je doživjela danas u vožnji.

“Danas oko 16.15 sati vozila sam se automobilom po jakoj kiši sa četvero unuka iz Zadra prema Sukošanu i na Jadranskoj magistrali nedaleko od restorana Antika prema meni je u mom kolničkom traku nevjerojatno velikom brzinom jurilo vozilo Hitne pomoći pod rotacijom. Djeca su se prestravila i počela vrištati, vozilo Hitne pomoći nije se moglo vratiti u svoj trak jer nije imalo gdje se ubaciti i mislila sam da smo gotovi. Nekako sam u zadnjoj sekundi skrenula desno u neko grmlje i samo nas je Bog sačuvao da nismo poginuli.“ – ispričala nam je uznemirena gospođa Babić dodajući kako je jedva smirila djecu koja su počela plakati.

“Ja razumijem da se radi o hitnom slučaju i da nekoga voze u bolnicu, ali zar je taj netko vrijedan toga da izazovu nesreću i ubiju nekoga drugoga u sudaru?! Apeliram na vozače Hitne pomoći da po kiši i nevremenu voze oprezno jer spašavanje nečijeg života ne može biti opravdanje da se ugroze tuđi životi.” – kazala je na kraju Marija Babić.

 • Anonimno

  21. siječnja 2019. #1 Author

  Gospodjo kada cujete da vozi prva pomoc pod rotacijom morate stati sa strane i cekati da prodje

  Odgovori

 • Anonimno

  21. siječnja 2019. #2 Author

  Ako niste kupili vozačku to morate zna ti što se radi kod nailaska Hitne pomoći.Usporiti vožnju dati se strogo desno a po po potrebi i zaustaviti vozilo. Jedni u drugi da ste dali desno Hitna prolazi bez problema.

  Odgovori

 • Anonimno

  21. siječnja 2019. #3 Author

  Guska

  Odgovori

 • Anonimno

  21. siječnja 2019. #4 Author

  Bas GUSKA!

  Odgovori

 • Anonimno

  22. siječnja 2019. #5 Author

  Gospodjo kad cujete sirenu od hitne morate se dat desno a ne kukat kako ste mogli stradat

  Odgovori

 • Anonimno

  22. siječnja 2019. #6 Author

  E babo glupaaa.

  Odgovori

 • Anonimno

  22. siječnja 2019. #7 Author

  Ako je ovo objavljeno da bi babe saznale da treba propustiti hitnu, dobro je. Ako su htjeli napadati hitnu nisu trebali objaviti.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.