MARIJA ZRILIĆ: Kradljivicu u Supernovi opalila sam torbom po glavi!

Krađe u Supernovi postale su svakodnevica zadnjih mjeseci, a krade se sve – od parfema do odjeće i obuće.  Na meti lopova su i kupci, njima se najčešće kradu torbice, novčanici i mobiteli.

Neugodno iskustvo imala je i gospođa Marija Zrilić. Njoj je ženska osoba dok se kretala pokretnim stepenicama pokušala iz torbe izvući novčanik.

“Bila sam s malim unukom u šetnji i dok sam s njim nešto pričala malo nagnuta prema njemu, osjetila sam da me netko dodiruje. Mislila sam da je gužva no kad sam se okrenula vidjela sam curu staru 20-ak godina kako mi iz torbe pokušava izvaditi novčanik.” – kaže  gospođa Marija koja se nije dala smesti.

Za vikala je na nju, a toliko se razljutila da ju je čak i udarila.

“Mahnula sam torbom prema njoj i udarila je po glavi. Zbunila se i pobjegla prema dolje i na izlazu iz Supernove izašla vani. Ljudi koji su bili na stepenicama kao i ja šokirano su gledali taj prizor. Nigdje na vidiku nije bilo zaštitara.  Mislila sam se hoću li zvati policiju ili ne, a na kraju sam odustala jer ionako nema koristi od toga. A i unuk mi je postao nervozan i plačljiv, pa smo otišli doma.” – ispričala nam je gospođa Marija.

supernova-1-555x350-640x330Cilj joj je, kaže, upozoriti građane da budu oprezni kada kupuju u Supernovi.

“Pazite na torbice. Sva sreća da sam ja na vrijeme vidila da joj je ruka u mojoj torbi. Da je uspjela izvući novčanik, pobjegla bi s njim. Pa bi ja onda mjesec dana pravila nove dokumente, kartice i slično. Strašno! Neće me ni Supernova tako brzo vidjeti.” – kaže na kraju, a na pitanje kako je izgledala djevojka koja ju je pokušavala pokrasti, odgovara kako je bila smeđe duže kose, sportski odjevena i neupadljiva.