Marijana Botić: Sjednice Županijske skupštine vode se totalno neozbiljno! Marijana Botić: Sjednice Županijske skupštine vode se totalno neozbiljno!
U ime Zadarskog bloka priopćenje za javnost poslala je županijska vijećnica Marijana Botić. “Vladajući uopće nisu svjesni da su oni odgovorni za nerad i... Marijana Botić: Sjednice Županijske skupštine vode se totalno neozbiljno!

U ime Zadarskog bloka priopćenje za javnost poslala je županijska vijećnica Marijana Botić.
“Vladajući uopće nisu svjesni da su oni odgovorni za nerad i nered Županijske skupštine Zadarske županije. Budući da vladajuća koalicija HDZ-a  nije uspjela osigurati kvorum za nastavak 10. sjednice Županijske skupštine prekinute u srijedu, 6. ožujka i nastavljenu danas u srijedu, 13. ožujka i pored činjenice da su članove vladajućih obavijestiti ranije nego oporbu koja je o nastavku sjednice obaviještena na sam dan sjednice, kao vijećnica Akcije mladih, koja na skupštinu dolaziti raditi, a ne se zafrkavati želim izraziti potpuno javno neslaganje načinom na koji je hdz provodi, bolje reći sprovodi, politiku.

Staljinističko totalitarne metode, nikakva komunikacija, kazne za naše konstruktivne prijedloge , stalne opomene i sve to uz nemogućnost održavanja kvoruma… takav neozbiljan pristup vođenju sjednica kod mene i kolega iz Akcije mladih samo izaziva normalnu građansku protureakciju i uzrokuje niz problema, budući da točke koje su ostale neriješene za nas u Akciji mladih nisu samo točke; to su koncesije za dagnje, azil za životinje, početak prostorno planskih izmjena za koje smo se nadali da će zaštiti zdravlje građana od zračenja baznih stanica mobilnih operatera…
Žao nam je što je vladajućima nejasno da odgovornost za nemogućnost rada i donošenja svih tih odluka leži isključivo na njima.
Ovim putem također javno pozivam Ministarstvo uprave da vladajućem hdzu u Zadarskoj županiji pruži neophodnu asistenciju kako bi se sredili i ubuduće ne trošili i naše i vrijeme svih uključenih u ovu neproduktivnu sagu sa županijskim sjednicama.

P. S.
Moram priznati da me začudio smijeh nekih od hdz ovih zastupnika na sve ovo. Da sam na njihovom mjestu mene bi bilo sram. Ali kažu da je sram osobina odgovornih i svjesnih.”

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.