Marina Maruna: Osuđena sam na zatvor jer sam s koronom djetetu išla po lijek Marina Maruna: Osuđena sam na zatvor jer sam s koronom djetetu išla po lijek
Naša sugrađanka, Marina Maruna, o kojoj smo već pisali početkom svibnja ove godine, kada ju je policija kazneno prijavila jer je prekršila samoizolaciju i... Marina Maruna: Osuđena sam na zatvor jer sam s koronom djetetu išla po lijek

Naša sugrađanka, Marina Maruna, o kojoj smo već pisali početkom svibnja ove godine, kada ju je policija kazneno prijavila jer je prekršila samoizolaciju i unatoč dijagnosticiranom korona virusu išla u ljekarnu.

Međutim, ona je, kaže, na takav postupak bila prisiljena jer joj je malodobno dijete bilo bolesno, a nije u tom trenutku imala koga poslati po lijek Summamed.

S obzirom da se radi o djetetu, uspaničena i zabrinuta majka je jednostavno sjela u auto i krenula u ljekarnu. Više o tome pročitajte OVDJE.

Zbog toga je policija protiv nje podnijela kaznenu prijavu, a ovih dana na Općinskom sudu u Zadru donijeta je prvostupanjska presuda kojom joj je određena kazna zatvora od šest mjeseci uz uvjetno osudu u trajanju od godinu dana.

Tim povodom obratila se redakciji portala Kalelarga info, te naglasila kako joj je učinjena nepravda.


“Voljela bih da bude objavljeno i to kako je moja priča završila, jer je to jedna velika nepravda i sramota.

Dakle, majka koja je spašavala život svome djetetu osuđena je na kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci, te se izriče uvjetna osuda u trajanju od godinu dana.

Voljela bih da javnost podsjetite prijašnjom pričom, te napišete da sam osuđena kaznom zatvora.” – kazala je gospođa Maruna dodajući kako ćese žaliti na presudu.

Sve što je preživjela, veoma ju je pogodilo, jer nije željela nikome nauditi. Reagirala je kao majka koja želi pomoći bolesnom djetetu.

“U šoku sam i ova presuda pogoršala mi je i onako narušeno zdravstveno stanje. Tko će meni nadoknaditi narušeno zdravlje i psihičke boli radi toga što moje životno ugroženo dijete nitko nije htio zdravstveno zbrinuti i tko će mi nadoknaditi posljedice koje je na moje zdravlje ostavila i ova nepravedna presuda. Pa takvu kaznu nisu dobili nasilnici i silovatelji koji slobodno šetaju Zadrom. A majka koja se borila za život i zdravlje svog djeteta kažnjena kao ubojica. Tresem se od šoka.” – poručila je.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.