MARKO PUPIĆ BAKRAČ TVRDI: Rogića se progonilo i još uvijek progoni kao psa! MARKO PUPIĆ BAKRAČ TVRDI: Rogića se progonilo i još uvijek progoni kao psa!
Nezavisni vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, obratio se javnosti priopćenjem u kojem se osvrnuo na zadarsko pravosuđe, te predsjednike sudova u Zadru. Priopćenje... MARKO PUPIĆ BAKRAČ TVRDI: Rogića se progonilo i još uvijek progoni kao psa!

Nezavisni vijećnik Akcije mladih, Marko Pupić Bakrač, obratio se javnosti priopćenjem u kojem se osvrnuo na zadarsko pravosuđe, te predsjednike sudova u Zadru.
Priopćenje objavljujemo u cijelosti.

“U javnosti vlada plebiscitarno mišljenje da je pravosuđe rak rana hrvatskog društva.
Vjerujem da ni u banana državama nije moguće da čovjek skrivi 4 nesreće u kojima je poginulo četvero ljudi a niti jednog ,jedinog dana ne završi u zatvoru. Za dvostruko ubojstvo dobije uvjetnu osudu. S druge strane 79-godišnja udovica zbog prodaje sira uz cestu kako bi mogla preživjeti biva utamničena.
sud 1

U Zadru se kompletna sudačka struka digla na noge kada se predsjednik Općinskog suda u Zadru Željko Rogić usudio javno ocijeniti rad svojih sudaca ocjenom između +2 i -3.

Napadali su ga da ruši dignitet sudačke struke te za povredu sudačke etike redom dosadašnji predsjednik Županijskog suda u Zadru Vladimir Mikolčević, umirovljeni predsjednik Županijskog suda u Zadru Antun Klišmanić, zadarski ogranak Udruge hrvatskih sudaca… Rogića se progonilo i još uvijek progoni kao psa.

Na 26. sjednici Državnog sudbenog vijeća sudac Boris Babić imenovan je za novog predsjednika Županijskog suda u Zadru. Svi mi znamo tko je i što je sudac Babić.

Zasigurno tko je on ,što je on, kako je i što radio najbolje znaju njegove kolege suci.
Pozivam u prvom redu glavne zaštitnike digniteta sudačke struke Vladimira Mikolčevića, Antuna Klišmanića ali i sve ostale sutkinje i suce da se javno očituju o ovom izboru Borisa Babića za predsjednika Županijskog suda u Zadru.
Recite istinu sada ili zauvijek šutite.”