MARTINAC: Marin Keran sramotno laže, a za Sukošan nije napravio ništa! MARTINAC: Marin Keran sramotno laže, a za Sukošan nije napravio ništa!
Predsjednik Općinskog odbora SDP-a u Sukošanu, Marin Keran, poslao je priopćenje za javnost u kojem se obrušio na općinsku vlast u Sukošanu i načelnika... MARTINAC: Marin Keran sramotno laže, a za Sukošan nije napravio ništa!

Predsjednik Općinskog odbora SDP-a u Sukošanu, Marin Keran, poslao je priopćenje za javnost u kojem se obrušio na općinsku vlast u Sukošanu i načelnika Antu Martinca, optužujući ih da u proteklom mandatu nisu napravili ništa.

U nastavku u cijelosti objavljujemo Keranovo priopćenje, kao i odgovor načelnika Martinca, koji kaže kako se radi o predizbornim lažima i pokušaju obmanjivanja javnosti od strane čovjeka koji nije prstom mrdnuo za dobrobit Sukošana dok mu je na vlasti bio stranački šef Zoran Milanović.

Sukošan, priopćenje_crop_484x760

Na navode iz priopćenja sukošanskog SDP-a, objavljujemo i odgovor načelnika Ante Martinca.

“Gospodin Marin Keran pred svake izbore pokušava obmanuti javnost lažima da ja i općinska vlast ništa ne radimo. To je sramota!
A dok je njihov Zoran Milanović bio na vlasti, oni koji tvrde da toliko vole ovu općinu nisu se ponudili pomoći za niti jedan jedini projekt!
Zaboravili su da smo pokrenuli izgradnju kanalizacije, doveli vodu u sva mjesta, iz godine u godinu proširujemo vodovodne mreže, izgradili smo rivu koju je SDP-ova Vlada pokušala čak i zaustaviti…
Zbog te Vlade tek sad ćemo koristiti fondove EU, jer je današnja Vlada započela s tim mjerama i do kraja travnja ćemo nominirati spremne projekte izgradnje vrtića u Gorici i izgradnje vatrogasnog doma, pa dječjeg vrtića u Sukošanu, tržnice u Sukošanu, te infrastrukture u Debeljaku, za koje su projekti pri kraju. Izrađena je i studija za uređenje obale, idejni projekt će uskoro biti predstavljen, a tu je i niz drugih projekata koje će javnosti biti predstavljeni na vrijeme.” – najavio je Martinac. U nastavku je dodao:
“Zamislite, Keran tvrdi da 12 milijuna kuna ide na održavanje komunalnog pogona?! Da je zaista tako, nebi bilo sredstava niti za dječji vrtić, šport, kulturu, studente… sramota je koliko mogu lagati!
Tvrde da ćemo izmjenom statuta umjesto jednog člana uprave uhljebiti još jednog člana. To ćete još vidjeti, i ako tako bude onda tek to možete reći javnosti. A biti će sasvim suprotno.” – naglasio je načelnik Martinac dodajući:
“Oni, koji su za vrijeme SDP-ove vlade imali prilike ovoj općini pomoći, sada su se sjetili da će za vrijeme HDZ-ove i MOST-ove vlade ne znam što napraviti. Gdje su bili do sada?!”

 

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.