MARTINCU PRIORITET OPĆINA SUKOŠAN Neće biti dožupan! MARTINCU PRIORITET OPĆINA SUKOŠAN Neće biti dožupan!
Iako se tjednima govorilo da je jedan od kandidata, odnosno najizvjesniji kandidat za dožupana – sukošanski načelnik Ante Martinac, za što je imao podršku... MARTINCU PRIORITET OPĆINA SUKOŠAN Neće biti dožupan!

Iako se tjednima govorilo da je jedan od kandidata, odnosno najizvjesniji kandidat za dožupana – sukošanski načelnik Ante Martinac, za što je imao podršku i vrha stranke, kao i kolega načelnika, te braniteljske populacije, jutros je objavljena odluka općinskog HDZ-a da je Martinac kandidat za načelnika Općine Sukošan.

Martinac je i ranije govorio da mu je želja dovršiti započete projekte u općini, a kojih je više od 10 i na kojima se radi već duže vrijeme.

Inače, do sada je troje kandidata istaknulo kandidaturu za načelnika općine Sukošan, a to su uz Martinca još i Marija Dražić i Perica Brkić. U igri je navodno i još jedan nezavisni kandidat.

Borba za pozicije dožupana Zadarske županije i dalje se nastavlja, zainteresiranih koji lobiraju na sve strane Screenshot_20170413-175150_crop_671x640je puno, te im je zbog vijesti da Martinac više nije u igri zasigurno laknulo.

Podsjetimo, o povezanosti obitelji Martinac s vrhom HDZ-a govori i podatak da je Antinu sestru, uglednu sveučilišnu profesoricu Branku Ramljak, premijer Andrej Plenković osobno zamolio da do izbora bude povjerenica i vodi Grad Split, nakon što je raspušteno Gradsko vijeće i razrješen gradonačelnik.

Trenutno nema komentara na ovaj članak

Registriraj se i komentiraj!

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.